Zenidol a lábgomba kezelésére

A Zenidol krém a gomba természetes összetételű, a fertőzés kezelésének biztonsága a kémiai, hormonális, szintetikus összetevők hiánya miatt abszolút. Ezért a kenőcs használható felnőttek, idősek által mellékhatásoktól való félelem nélkül.

Zenidol a lábgomba kezelésére

A kenőcsben lévő összetevők, víz, gyulladáscsökkentő, antibakteriális, fertőtlenítő, regeneráló, immunmoduláló hatásúak. A Zenidol krém a gomba elleni küzdelem minden területén hat.

Zenidol vásárlás Magyarországon
Zenidol ár

Mennyibe kerül a Zenidol lábgombára? A tényleges árat megtudhatja, ha a fenti linkre kattintva az eladó hivatalos weboldalára lép.

A Zenidol előnyei

Az orvosok és a felhasználók előnyben részesítik az új kenőcsöt a gombától, ez annak köszönhető, hogy a gyógyszer aktív a láb, a köröm, a nyálkahártya gombája ellen. A Zenidol krém előnye a fertőzés kezelésének gyorsaságában, a szövődmények megelőzésében a gennyes folyamatok, repedések, sebek fertőzése formájában. Az eszköz kíméletlenül elpusztítja a gombát, de nem pusztítja el az epidermisz egészséges sejtjeit.

 • A micélium teljes elpusztítása. a Zenidol bárhol és biztosan elpusztítja a gombaspórákat. A fertőzésgócok elzáródnak, megállítják a terjedést, a fertőzött területek fertőtlenítő hatásnak vannak kitéve.
 • A tünetek enyhítése. már a Zenidol krém első alkalmazása megszünteti a viszketést, csökkenti a hámlást, érzésteleníti a sebeket. Néhány nap múlva a kellemetlen szag elmúlik, a láb bőre hidratálttá válik, a szárazság megszűnik.
 • Sebgyógyulás: A fertőzésgócok Zenidol kenőccsel történő kezelésének köszönhetően regenerálódnak a gomba által károsított szövetek. Egy hét múlva a repedések begyógyulnak, a gyulladás enyhül, a fájdalom elmúlik.
 • A lábak esztétikai megjelenésének helyreállítása.A Zenidol alkalmazása után a bőr és a körömlemezek olyanok lesznek, mint a gombafertőzés előtt.
 • Megfizethető ár. rendelés Zenidol a hivatalos honlapján a gyártó lehetővé teszi, hogy vásárolni a krémet ésszerű áron, és végezze el a teljes kezelés a gomba, valamint, hogy egy készlet kenőcs, hogy megvédje az összes családtagok a fertőzéstől.

A Zenidol összetétele

A gombától való megszabadulást megkönnyíti a Zenidol krém egyedülálló összetétele, amelyet a hadsereg számára fejlesztettek ki.

 • Teafaolaj – a gombaölő hatású terpének forrása. Ezek az anyagok elpusztítják a gombaspórák szerkezetét, megállítják életciklusukat.
 • Comfrey kivonat – immunmoduláló hatású. Felébreszti a helyi immunitást. A szervezet elkezd aktívan ellenállni a fertőzésnek, a gombabaktériumok elpusztulnak.
 • Terpinen – természetes eredetű anyag, elpusztítja a gombakórokozókat és rövid idő alatt elpusztítja a spórák teljes kolóniáit. Olyan összetevő, amely elpusztítja a micéliumot az epidermisz mély rétegeiben.
 • Kén – fertőtlenítő komponens a Zenidol összetételében, amely gátat szab a gombák terjedésének. Csökkenti a gyulladást, puhítja a bőrt, elősegíti a baktériumok által károsított sejtek regenerálódását.

Használati utasítás a Zenidol

A Zenidol krém a gomba elleni küzdelem segítője, amely néhány nap alatt megszabadul a tünetektől, a fertőzéstől – 20 napig. Nem lesz viszkető, fájó, hámló lábad, töredező körmeid. De annak érdekében, hogy az eredmény gyors volt, és vezetett a helyreállításhoz, a krémet a Zenidol használati utasításainak megfelelően kell használni.

 1. Gőzölje a lábát meleg vízben 15 percig.majd törölje szárazra egy törölközővel, és kezelje a lábát krémmel.
 2. Végezze el az eljárást naponta kétszer.30 napig folytassa a krém használatát.

A Zenidol alkalmazása a gombától folyamatos legyen a teljes tanfolyam alatt. A krémet a betegség jeleinek teljes eltűnéséig kell használni.

A Zenidol használati utasításában azt írják, hogy a kenőcs aktív hatása 12 órán át tart. Ezt követően a gombabaktériumok aktiválódnak, a szaporodás újra megkezdődik. Vagyis nem lehet kihagyni az eljárásokat, mivel ez új fertőzési támadást idéz elő. Az újrafertőződés elleni védelem érdekében a gombakezelést legalább 30 napig kell folytatni.

Hol lehet megvásárolni a Zenidol lábgombára

A Zenidol kizárólag a gyártó weboldalán rendelhető. Ez lehetővé teszi, hogy valódi és biztonságos, bizonyítottan hatékony terméket vásároljon. A weboldalon időszakosan promóciós ajánlatok állnak rendelkezésre. Mint egy bónusz, feltéve, konzultáció egy szakemberrel az eszközök telefonon keresztül, és nem kötelezi Önt, hogy vásárolni.

Vásárlás Zenidol a gyógyszertárban

Jelenleg nem lehet vásárolni Zenidol lábgomba a gyógyszertárban. De megrendelheti a terméket online, postai vagy futárszolgálattal történő szállítással. Fizetés az áru átvételekor.

Vélemények a vásárlók Zenidol

Irina, 44 éves:

Ha van valaki fertőzött gombával, akkor kezdje el kezelni az összeset. Ez lehetőséget ad arra, hogy megmentse a gyermekeket, az idősebb generációt a fertőzéstől, amelyet nagyon nehéz kezelni. Zenidol használtunk, miután olvastunk a krémről kiváló véleményeket az interneten. A gyógyszer nem hagyott minket cserben. Egy hónap alatt minden helyreállt. Ugyanakkor a nagymamám még az onychomycosistól is megszabadult, amelyet több évig más eszközökkel küzdött. Vagyis a kenőcs segít a mycosis és a körömgomba ellen. Ez egy univerzális biokomplexum.

Valery, 77 éves:

Kezelt gomba vraved a véleményekben zenidol krém, de a körmök nem állt helyre. Van némi javulás, egy kicsit lágyabbak, nem annyira benőttek, mint korábban. De nem gyógyultak meg. Mert megvastagodtak, morzsolódnak, fájnak, ha cipőt húzol. Tehát az onychomycosis krém nem gyógyít, és ne túlozza el a hatékonyságát.

Svetlana, 66 éves:

Ha még nem ismeri az új gombaellenes krémet, a zenidol, azt tanácsolom, hogy olvassa el a véleményemet a végéig. A kenőcsöt kellett használnom, hogy megszabaduljak az onychomycosisomtól, ami 10 éve volt. Szó szerint egy hónap alatt megszabadultam ettől a fertőzéstől, előtte több sikertelen próbálkozás volt drága krémekkel, lakkokkal. Még Németországból is rendeltem lakkot, de nem segített. Egy hónapos kezelés után megszabadultam a fertőzés által károsodott lemezektől és egészséges körmöt növesztettem. Csak egy dolgot sajnálok, hogy nem tudtam erről a krémről korábban, sok év ment szégyenletes körömmel.

Ludmila, 70 éves:

Lábgombám és körömgombám volt, amiből többször és hosszú ideig kezeltek. A mikózis elmúlt, de a körömgombával nem tudott megbirkózni. A kezeletlen fertőzés újra visszatért, a lábak viszkettek, bűzlöttek, repedeztek. Megmentés volt egy krém zenidol, jó vélemények, amelyről kifejezett egy orvos bőrgyógyász. Igaz, hogy kezelni kellett 6 hétig, de ez semmi ahhoz a kínhoz képest, amit már elszenvedtem. A lényeg az, hogy a gomba nem több, mint nyolc hónap. Vagyis az immunvédelem hatása, amelyet a megjegyzésben írtak, működött.

Vásároljon most Magyarországon