YES Lashes a szempillák növekedéséhez

A YES lashes a szempillák intenzív helyreállításának és növekedésének hatékony eszköze. A termék 15 nap alatt visszaadja a szempillák természetes erejét, hosszát és sűrűségét. A praktikus szempillaspirál formájú formátum, a könnyű alkalmazás és a biztonság a YES lashes további előnyei.

YES Lashes a szempillák növekedéséhez

A YES lashes aktiválja a saját szempillák növekedését, így azok sűrűvé, hosszúvá és erőssé válnak. A termék bármilyen típusú és állapotú szempillákkal rendelkező nők számára alkalmas, hatékonyan küzd a szempillák kihullása és törékenysége ellen.

YES lashes vásárlás Magyarországon
YES lashes ár

Mennyibe kerül a YES lashes szempillanövesztő készítmény? A tényleges árat megtudhatja, ha a fenti linkre kattintva eljut az eladó hivatalos weboldalára.

A YES lashes előnyei

 • Felgyorsítja a szempillák növekedését – 15 nap alatt átlagosan 6 mm-rel hosszabbak lesznek;
 • Legalább 2-szeresére vastagítja a szempillákat, dúsabbá teszi őket;
 • Erősíti a szempillák szerkezetét, erőssé és rugalmassá teszi őket;
 • Helyreállítja a sérült és legyengült szőrtüszőket;
 • Elindítja a szempillák növekedését azokon a helyeken, ahol azok teljesen hiányoztak;
 • Dús fekete szempillaszín festék nélkül;
 • Hosszantartó hatás – nem igényel állandó újbóli alkalmazást;
 • Klinikai vizsgálatokkal igazolt biztonságosság és tolerálhatóság;
 • Hipoallergén, nem irritálja a szemet és a bőrt.

YES lashes összetétele

 1. Bioaktív keratin – sejtszinten indítja be a szempillák aktív növekedési folyamatát;
 2. B-vitamin komplex – táplálja a szempillagumókat a növekedés aktiválása érdekében;
 3. Jojobaolaj – intenzíven táplálja és keratinnal tölti fel a szempillákat;
 4. Sheavaj – erősíti és regenerálja a szempillákat teljes hosszukban;
 5. Bambusz kivonat – tonizálja és felfrissíti a szem körüli bőrt.

Használati utasítás

Az IGEN szempillaspirált naponta 2 alkalommal kell alkalmazni – reggel és este. Minden alkalommal vigyen fel egy vékony réteget, mint a szempillaspirált, a szempillák alsó és felső sorára, enyhén érintve a szemhéj bőrét. Hagyja 1-2 percig beszívódni. Teljes tanfolyam a hatás eléréséhez – 15 nap.

Hol vásárolható meg a YES lashes

A YES lashes a szempillák növekedéséhez csak a gyártó weboldalán rendelhető. Ez lehetővé teszi, hogy valódi és biztonságos, bizonyítottan hatékony terméket vásároljon. A weboldalon időszakosan promóciós ajánlatok állnak rendelkezésre. Mint egy bónusz, feltéve, konzultáció egy szakértővel az eszközök telefonon keresztül, és nem kötelezi Önt, hogy vásárolni.

Vásárlás YES lashes a gyógyszertárban

Jelenleg nem lehet vásárolni YES szempillák a gyógyszertárban. De megrendelheti a terméket online, postai vagy futárszolgálattal történő szállítással. Fizetés az áru átvételekor.

Visszajelzés egy szakembertől

Anastasia, trichológus:

Nagy érdeklődéssel tanulmányoztam a YES szempillák összetételét és működési elvét. Ez egy igazán egyedülálló fejlesztés a szempillák növekedésére és állapotára gyakorolt hatás szempontjából. A természetes összetevők és a szabadalmaztatott bioaktív keratin kombinációja a szőrtüszők szintjén hat, erőteljes megújulási folyamatokat indít el. A YES lashes nemcsak a növekedést serkenti, hanem még a súlyosan sérült és legyengült tüszőket is helyreállítja. Ezért akkor is segít, amikor a hagyományos szérumok nem hatékonyak. Ez áttörés az iparágban, minden szempillatípusra ajánlom.

Marina, kozmetikus:

Részt vettem egy vizsgálatban, amelyben a YES lashes terméket tesztelték az intenzív szempillanövekedés érdekében. Ilyen hatékony és biztonságos keratin stimulátorral még nem találkoztam a praxisomban. A termék erőteljes megújulási folyamatokat indít be még a mélyen sérült tüszőkben is, aktiválja azok osztódását és új hajszálak növekedését. A YES lashes komplex módon hat – felgyorsítja a növekedési ütemet, erősíti és tonizálja a szempillákat teljes hosszukban, pigmenttel telíti őket. És ami a legfontosabb – a hatása a szérumokkal ellentétben a kúra után is sokáig tart. Nagyon szívesen ajánlom ezt a terméket ügyfeleimnek! Az eredmény már néhány nap után észrevehető.

Vásárlói vélemények YES lashes

Marina, 29 éves:

Már 2 hónapja használom a YES szempillaspirált. Ez egyszerűen isteni jótétemény a ritka és gyenge szempilláimnak! Az első változásokat már a 4. napon észrevettem – a szempillák hosszabbak és dúsabbak lettek. A 10. napon a hatás lenyűgöző volt – a pilláim felismerhetetlenek voltak! Most a szempilláim fényesek, selymesek és sűrűek. Még a barátok is megkérdezik, hogy nem építettem-e fel.

Julia, 38 éves:

IGEN szempillák, amelyeket a műszempillákkal kapcsolatos rossz tapasztalatok után vásároltam. A saját szempilláim nagyon szenvedtek – elvékonyodtak, elgyengültek és elkezdtek törni. És ez a termék visszahozta őket az életbe! A keratin intenzíven táplálja, a gumók aktívan elkezdtek dolgozni. Fél tanfolyam után már hosszú dús szempillákat növesztettem, egyszerűen el vagyok ragadtatva.

Anna, 44 éves:

Egy tanfolyam után abbahagytam a szempillaspirál használatát IGEN szempillák! Olyan gyönyörű lila legyező szempilláim vannak, hogy a szempillaspirál csak elrontja a látványt. A kezelés nagyon egyszerű, kíméletes. Féltem, hogy irritált lesz a szemem, de nem – minden tiszta és kényelmes. Most már minden nap gyönyörködöm a szememben.

Olga, 33 éves:

Szülés után problémái voltak a szempillák elvesztésével. Az IGEN szempillák segítettek helyreállítani őket 2 hét alatt! A készítmény nagyon hatékony, finom. A használat első napjaitól kezdve a szempillák elkezdtek változni – erősebbé váltak, megálltak a fésülködéskor. Mindenképpen tovább fogom használni ezt a csodaszert!

Elena, 47 éves:

Az IGEN szempillák jól jöttek! A szempilláim és a szemöldököm a korral elvékonyodtak, elvesztették sűrűségüket és színüket. És egy 2 hetes kúra után – hihetetlen fiatalító hatás! A keratin összetétel helyreállította az izzókat, mindenhol aktiválta a haj növekedését. A szempillák hosszúak, fényesek, feketék lettek! És a szemöldököm is korrigálódott egyidejűleg. Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel.

Vásároljon most Magyarországon