Waist Trainer karcsúsító fűző a fogyáshoz

A középkor óta a nők fűzőt használtak a tökéletes alak megőrzése érdekében. Csak azóta ez a női piperecikk jelentős változásokon ment keresztül.

A modern Waist Trainer fűző egy innovatív termék, amely kiváló minőségű anyagokból, csúcstechnológia segítségével készül. A merev bordákat sikeresen helyettesíti az elasztikus latex anyag, a fűzést sikeresen kompenzálja a három sor kampó.

Waist Trainer karcsúsító fűző a fogyáshoz

A fűző kiváló eszköz a derék és a has túlzott lerakódásainak leküzdésére. A Waist Trainer fűző a nők számára a szülés utáni időszakban javallott. Csökkenti a hát terhelését és feszesíti a hasat, ami helyettesíti a kötést.

A fűző ideális az életkorral összefüggő változásokkal küzdő nők számára. A termék szorosan illeszkedik a hátra, a gerincet a megfelelő fiziológiai helyzetben tartja, és a hasat a belső szervek deformálása és az izmok összenyomása nélkül feszíti meg.

Waist Trainer Magyarországon
Waist Trainer ár

Mennyibe kerül a Waist Trainer karcsúsító fűző? A tényleges árat megtudhatja, ha a fenti linkre kattintva az eladó hivatalos weboldalára lép.

A Waist Trainer fűző pozitív hatásai

A fűző sürgős segítség a szép sziluett kialakításához. Nem korlátozza a mozgást, és egyáltalán nem észrevehető a ruhák alatt. Segítségével:

 • Növeli az izzadást, szauna hatást kelt a has és a derék területén;
 • Serkenti a felesleges folyadék, a méreganyagok és a toxinok távozását;
 • Támogatja a gerincet és kialakítja a helyes testtartást;
 • Enyhül a hátfájás;
 • Nincsenek kellemetlen érzések, mivel nincsenek kemény bordák;
 • A gyomor térfogata csökken;
 • Csökkenti az étvágyat;
 • Aktívan égeti a zsírt;
 • Vizuálisan korrigálja az alakot.

A Waist Trainer fűző főbb jellemzői

A fűző univerzális korrekciós fehérneműként használható, és egyáltalán nem látható a ruhák alatt. Kiváló minőségű latexből készül. A belső réteg pamutból készült az allergia és a bőrirritáció elkerülése érdekében.

A fűzőnek nincsenek merev bordái, ami nem korlátozza a mozgást és kizárja a bőr traumatizálását. Három sor horgok vannak a termék méretének beállításához, a fogyás folyamatában. Az eredeti termék a következő színekben kapható: fekete, kék, lila, rózsaszín.

 1. Anyag: rugalmas anyagból, például latexből vagy nejlonból készült.
 2. Kialakítás: pántokkal rendelkezik az állításhoz és cipzárral vagy kampós záródással.
 3. Méret: különböző méretekben kapható az egyéni igényeknek és szükségleteknek megfelelően.
 4. Szín: különböző színekben és árnyalatokban kapható.
 5. Hatás: úgy tervezték, hogy szűkítő hatást gyakoroljon a derékra, javítsa a testtartást, támogassa a hátat és csökkentse a hasi térfogatot.
 6. Hordhatóság: a gyártó ajánlásaitól függően naponta több órán keresztül viselhető.

Felszerelési és használati utasítások

Nagyon fontos, hogy a méretválasztéknak megfelelően válassza ki a megfelelő méretet. A nem megfelelően illesztett fűző hatástalan lehet, vagy ami még rosszabb, ronthatja a vérkeringést. Fokozatosan növelje a fűző viselésének idejét aszerint, hogy hogyan érzi magát. Kezdje 2 órával, és 2 héten belül fokozatosan elérheti a 9 órát.

A fűző használatának ellenjavallatai

Nem ajánlott a fűzőt napi 9 óránál hosszabb ideig használni. Meleg időben szintén nem tanácsos használni a terméket, a túlmelegedés és a hőguta elkerülése érdekében. Számos egyéb ellenjavallat is van:

 • Terhesség;
 • A gyomor-bélrendszer krónikus betegségei;
 • Szív- és érrendszeri betegségek;
 • Allergiás reakciók;
 • Bőrbetegségek;
 • Életkor – 18 éves korig.

Termékápolás

Rendszeres kézmosás semleges tisztítószerekkel szükséges. A terméket csak akkor szárítsa meg, ha kiegyenesedett. A fűzőt viselés után a textiloldalával felfelé egy szék háttámlájára kell helyezni. Ne tartsa a terméket hőforrás közelében, hogy megakadályozza a kiszáradást. A fűző hosszú ideig tart és sok előnnyel jár, ha gondosan ügyel rá.

 1. A Waist Trainer fűzőt ajánlott kézzel mosni hideg vízben, enyhe mosószerrel. Ne használjon fehérítőt, és ne mossa a gépben.
 2. Ne szárítsa a fűzőt a napon vagy hőforrás közelében. A legjobb, ha vízszintes felületen, levegőn szárad.
 3. A fűzőt száraz, közvetlen napfénytől védett helyen tárolja.
 4. A fűzőt nem szabad állandóan viselni, ajánlott néhány óránként levenni, hogy megelőzze a kényelmetlenséget és a fűzőhöz való hozzászokást.

Ezen egyszerű szabályok betartásával meghosszabbíthatja Waist Trainer fűzőjének élettartamát és megőrizheti annak minőségét.

Hol lehet megvásárolni a Waist Trainer fűzőt

A Waist Trainer karcsúsító fűző kizárólag a gyártó weboldaláról rendelhető. Ez lehetővé teszi, hogy valódi és biztonságos, bizonyítottan hatékony terméket vásároljon. A weboldal időszakonként promóciós ajánlatokat kínál. Mint egy bónusz, feltéve, konzultáció egy szakemberrel az eszközökről telefonon keresztül, és nem kötelezi Önt, hogy vásárolni.

Vélemények a szakemberek

Konyukhov Oleg, Fitness Specialist:

A Waist Trainer használatát csak a rendszeres testmozgással és az egészséges életmóddal együtt ajánlom. A viselőjének meg kell értenie, hogy a Waist Trainer nem egy varázslatos fogyókúrás eszköz, és nem helyettesíti a megfelelő étrendet és testmozgást. A Waist Trainer használata azonban segíthet javítani az edzésteljesítményt és több kalóriát égethet el, különösen a kardió edzések során. Segíthet továbbá javítani a testtartást és ösztönözheti a megfelelő légzést edzés közben. Fontos azonban megjegyezni, hogy viselőjének a megfelelő méretet kell választania, és csak korlátozott ideig kell viselnie, hogy elkerülje a légzési problémákat és a kellemetlenségeket.

Aljona Somoilova, kozmetikus:

Nem ajánlom a Waist Trainer használatát fogyáshoz vagy alakjavításhoz. Nemkívánatos következményekhez vezethet, mint például a testformálás és a légzési problémák. Ehelyett olyan professzionális eljárásokat ajánlok, mint a zsírleszívás vagy a kontúrozó eljárások, amelyek megfelelő alkalmazás esetén hatékonyak és biztonságosak lehetnek.

Manirov Szergej, terapeuta:

Orvosként a Waist Trainer használatát csak átmeneti megoldásként javaslom, például műtét után vagy sérülés utáni rehabilitáció során. Fogyás vagy testformálás céljából azonban nem ajánlom, mivel légzési korlátozásokhoz és kellemetlenségekhez vezethet. Ha változtatni szeretne az alakján, jobb, ha konzultál egy táplálkozási és fitneszszakértővel, hogy egészséges és biztonságos tervet dolgozzon ki céljai eléréséhez.

Waist Trainer vásárlói vélemények

Anna, 29 éves:

Egy hete vettem meg a Waist Trainert, és minden nap viselem néhány órán keresztül. Imádom, hogy támogatja a hátamat és javítja a testtartásomat. A derekam is hangsúlyosabbá teszi, ami növeli a magabiztosságot a megjelenésemhez. Amikor azonban néhány óránál hosszabb ideig viseltem, légzési problémáim és kellemetlen érzésem támadt. Ezért most már csak rövid ideig viselem, és jól működik számomra.

Dmitry, 35 éves:

Waist Trainer-t azért vettem, hogy segítsen csökkenteni a derekam térfogatát és javítani a testalkatomon. Néhány hétig minden nap viseltem, és valóban észrevettem a különbséget. A derekam hangsúlyosabbá vált, és nagyon tetszett, ahogy a hosszú munkahelyi ülés során megtámasztotta a hátamat. Időnként azonban kényelmetlenül éreztem magam, és korlátozva éreztem magam a mozgásban. A deréktornát csak rövid ideig, és az egészséges életmóddal együtt ajánlom használni a legjobb eredmény elérése érdekében.

Elena, 25 éves:

Megvettem a Waist Trainer-t, hogy edzés közben használjam, és nagyon elégedett vagyok az eredménnyel. Segít több kalóriát elégetni és javítani az edzéseimen. A derekamat is hangsúlyosabbá teszi, és javítja a testtartásomat edzés közben. Ajánlom a Waist Trainert mindenkinek, aki javítani szeretné az edzéseredményeit és feszesebbé szeretné tenni az alakját.

Vásároljon most Magyarországon