Trichomist Forte hajhullás esetén

Elege van a hajhullás mindennapos rémálmából? Kétségbeesetten látja a tükörben, hogy napról napra vékonyabb és ritkább lesz? Vagy talán a fején lévő rémisztő kopasz foltok és „rések” már régóta megfosztották önbizalmától és életörömétől?

Ne adja fel és ne adja fel! Van kiút – hadd mutassam be Önnek a legújabb tudományos gyógymódot, a Trichomist Forte-t. Ez egy igazi áttörés a hajhullás elleni küzdelem és az aktív növekedés serkentése terén.

Trichomist Forte hajhullás esetén

Mindössze 28 nap rendszeres használat után meglepődve fogja felfedezni:

 • A haj többé nem morzsolódik, amint fésűt vesz fel – most már szorosan a tüszőkben tartják;
 • a korábban kopasz foltokat ijesztően GyORSAN új hajszálak fiatalos szórványa borítja;
 • a kor vagy a stressz miatt elvékonyodott szálak napról napra TÖBB és dúsabb lesz;
 • a hajad vizuálisan 10 évvel fiatalabbnak tűnik és visszanyeri korábbi volumenét!

Hihetetlen? Most már lehetséges – cseh tudósok forradalmi fejlesztésének köszönhetően!

A Trichomist Forte néhány hét alatt TELJESEN megváltoztathatja hajának állapotát a jobb irányba. A lényeg, hogy még ma elkezdje használni! Állítsa meg a kopaszodás kialakulását, állítsa vissza az elvesztett sűrűséget, és ismét fényes, fényes hajban gyönyörködhet a tükörben.

Trichomist Forte vásárlás Magyarországon
Trichomist Forte ár

Mennyibe kerül a Trichomist Forte hajhullásra? A tényleges árat megtudhatja, ha a fenti linket követve az eladó hivatalos weboldalára lép.

A Trichomist Forte előnyei

 • Azonnal megállítja a hajhullást a szőrtüszőben lévő hajszálak megerősítésével. A speciális összetevőknek köszönhetően a Trichomist Forte biztonságosan rögzít minden egyes hajat a hajhagymában, így az immunis lesz a külső hatásokkal szemben.
 • Beindítja a haj növekedését a kopaszodással érintett területeken. Az egyedülálló formula még a szunnyadó tüszőket is aktiválja, így az elhalt fejbőr területeket újra életre kelti.
 • Háromszorosára gyorsítja az új haj növekedését. Az őssejtek szintjén erőteljesen stimulálja a növekedési folyamatokat – az új haj a szokásosnál 3-szor sűrűbben és gyorsabban nő.
 • Táplálja a hajat belülről, erőssé téve azt. A Trichomist Forte helyreállítja a haj szerkezetét, hasznos mikroelemekkel töltve fel azt. A haj megállítja a töredezést és a töredezést.
 • Nincs mellékhatása és teljesen biztonságos. A termék természetes növényi kivonatokon alapul, tökéletes koncentrációban.

A Trichomist Forte összetétele

 1. Ozmózis víz. Ez az ideális alap a készítményhez, mivel a lehető legtisztább és nem tartalmaz szennyeződéseket. Ez lehetővé teszi, hogy a hatóanyagok teljes mértékben megmutathassák magukat.
 2. Rozmaring kivonat. A mikrokeringés javításával fokozza a fejbőr vérellátását, valamint serkenti a haj növekedését és megakadályozza a hajhullást.
 3. Macskakarom kivonat. Elősegíti a szőrtüszősejtek szaporodását és felgyorsítja a haj növekedését. Gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik.
 4. Izopropil-alkohol. Enyhe fertőtlenítő és frissítő hatású.
 5. D-panthenol (B5-vitamin). Aktívan táplálja a hajhagymákat, rugalmasabbá és rugalmasabbá teszi a hajat, megakadályozza a haj töredezését.
 6. Aloe vera kivonat. Természetes hidratáló, kisimítja a hajszálakat, rugalmasságot, fényt és volument kölcsönöz nekik.

Használati utasítás

 • Alaposan mossa meg a hajat kondicionáló vagy maszk használata nélkül.
 • Törölközőszáraz haj, amíg félig hidratált nem lesz.
 • Fújja a Trichomist Forte-t a fejbőrre kb. 20 cm távolságból (3-4 fújás).
 • Az ujjbegyeivel enyhén masszírozza be a terméket a hajtövektől a tarkóig.
 • Ne öblítse ki a terméket, és ne használjon más hajformázó termékeket.

Hol vásárolható meg a Trichomist Forte

A Trichomist Forte hajhullásra csak a gyártó weboldaláról rendelhető. Ez lehetővé teszi, hogy valódi és biztonságos, bizonyítottan hatékony terméket vásároljon. A weboldalon időszakosan promóciós ajánlatok állnak rendelkezésre. Bónuszként a termék szakértőjével való konzultáció telefonon keresztül biztosított, és nem kötelezi Önt a vásárlásra.

Vásárolja meg a Trichomist Forte a gyógyszertárban

Jelenleg a Trichomist Forte gyógyszertárban nem vásárolható meg. De megrendelheti a terméket online, postai vagy futárszolgálattal történő szállítással. Fizetés az áru átvételekor.

Szakemberek véleménye

Elina, trichológus:

Trichomist Forte-t ajánlom a szülés utáni vagy a menopauza idején hajhullásban szenvedő pácienseimnek. Ez egy igazán hatékony és biztonságos termék, amely természetes kivonatokat tartalmaz tökéletes koncentrációban. Nemcsak a hajhullást állítja meg megbízhatóan, hanem az elhalt területeken is serkenti az új haj növekedését. Vannak pácienseim, akiknek a termék használata után 1 hónap alatt dúsan visszanőtt a hajuk ott, ahol a fejbőr szinte sima volt.

Marcel, trichológus:

Aktívan ajánlom férfi pácienseimnek a Trichomist Forte használatát androgenetikus alopeciára és intenzív kopaszodásra. Ez a termék valóban egyedülálló abban, hogy belülről helyreállítja a haj szerkezetét, hasznos mikroelemekkel táplálja, valamint ismételten fokozza az új haj növekedését még a rossz vérkeringésű területeken is. Pácienseim 3-4 hetes használat után kifejezett pozitív hatást észlelnek.

Vásárlói vélemények Trichomist Forte

Evelina, 29 éves:

A szülés után elkezdtem észrevenni a párnán és a fésűben a laza hajcsomókat. Ez nagyon megijesztett és felzaklatott: nem akartam 29 évesen korán kopaszodni! Egy barátom ajánlotta nekem a Trichomist Forte-t, és nem bántam meg. Két hét után a hajam már nem hullott annyira, és további egy hónap múlva jelentősen megnőtt a volumene. Még a férjem is észrevette, hogy sokkal dúsabbak. Most már élvezem a vastag, fényes szálak fésülését, és örülök a visszanőtt hajnak.

Jurij, 47 éves:

Az évek során a hajam elkezdett elvékonyodni a fejem tetején és a halántékomon. Elkezdődött a klasszikus férfi kopaszodás… Sokáig nem figyeltem rá, de egy ponton már nem tetszettem magamnak a fotón és a tükörben. A barátaim azt tanácsolták, hogy próbáljam ki a Trichomist Forte-t a további kopaszodás megelőzésére. Három hét után meglepődve tapasztaltam, hogy a kopasz foltjaimon fiatal, ritkás szőrszálak törtek elő. 2 hónapos rendszeres használat után a hajam sokkal vastagabbnak tűnik, és ez nagyon örvendetes.

Olga, 38 éves:

38 éves vagyok, és az elmúlt néhány évben a hajam jelentősen elvékonyodott – aggódtam, hogy hamarosan teljesen elvékonyodik. Egy barátom tanácsára megvettem a Trichomist Forte-t. Meglepetésemre mindössze 3 hét után a hajam valóban megvastagodott, egészséges fényt kapott, megszűnt a gubancolódás és a fejbőröm csípése. Nagyon elégedett vagyok a hatással, és most már örömmel formázom a dús tincseket. Köszönöm a fejlesztőknek ezt a csodálatos terméket!

Mikhail, 42 éves:

Fiatal korom óta vékony, gyenge hajam volt, ami a korral egyre jobban kezdett hullani. Féltem, hogy 45 éves koromra teljesen kopasz leszek, mint apám és nagyapám. Elkezdtem használni a Trichomist Forte-t, és ez a legjobb döntés, amit egész életemben hoztam! Csak hetente néhányszor fújom a terméket a fejemre, és látom, hogy a hajam egyre erősebb és vastagabb lesz. Most már nem érzem magam rosszul amiatt, hogy a hajam ritkás és vékonyszálú. Köszönöm a termék készítőinek!

Elena, 54 éves:

Mindig is dús, dús hajam volt, amiért a barátaim dicsértek. De a menopauza idején 1 éve szó szerint marokszámra kezdtek hullani …. Kétségbe vagyok esve – elvégre még messze nem vagyok öregasszony! Egy barátom tanácsolta nekem a Trichomist Forte-t, elkezdtem használni, és nagyon elégedett vagyok az eredményekkel. Három hét után a hajam már nem hullott ki olyan aktívan, és egy újabb hónap múlva észrevehetően megvastagodott és csökkentette a fejemen lévő hézagokat. Most ismét csodálom a hajamat a tükörben, és bókokat kapok másoktól.

Vásároljon most Magyarországon