Rinnova Pro bútorokhoz

A Rinnova Pro egy innovatív gyantaalapú folyékony bevonat, amellyel teljesen megújíthat bármilyen bútort. Ez egy egyedülálló termék, amelynek nincs analógja a piacon.

Rinnova Pro bútorokhoz

A Rinnova Pro mélyen behatol a fa, a bőr, a műanyag és más anyagok szerkezetébe, amelyekből a bútorok készülnek, visszaállítva azok eredeti megjelenését.

Rinnova Pro megvásárolható Magyarországon
Rinnova Pro ár

Mennyibe kerül a Rinnova Pro? Az aktuális árat megtudhatja, ha a fenti linkre kattintva az eladó hivatalos weboldalára lép.

A Rinnova Pro bútorokhoz való használatának előnyei

 • Visszaállítja a bútorok eredeti színét, megszabadul a karcolásoktól és a karcolásoktól. A Rinnova Pro kitölti az összes felületi hibát, így a bútoroknak visszaadja azt az üde, ragyogó színt, ami a vásárláskor volt.
 • Fényt és simaságot ad. Egyedi összetételének köszönhetően a Rinnova Pro kisimítja a bútorok felületén lévő mikro-érdességeket, tökéletesen simává és fényessé téve azokat.
 • Véd a nedvesség és az UV-sugárzás ellen. A gyantaalapú bevonat láthatatlan védőréteget hoz létre, amely megakadályozza a nedvesség bejutását a bútorba, és megvédi a felületet a napsugárzás okozta leégéstől.
 • Pénzt takarít meg az új bútorok vásárlásával kapcsolatban. A Rinnova Pro segítségével minimális költséggel teljesen megújíthatja meglévő bútorát, meghosszabbítva annak élettartamát.
 • Könnyen használható. A bevonat felvitele nem igényel speciális készségeket. Elég a felületet alaposan megtisztítani és egyenletesen felvinni a készítményt.

Rinnova Pro kompozíció bútorokhoz

A Rinnova Pro természetes összetevők alapján készül:

 1. Akrilgyanták – biztosítják a bevonat nagy tartósságát és kopásállóságát.
 2. Méhviasz – víztaszító tulajdonságokkal ruházza fel a bútorokat, nem engedi be a nedvességet.
 3. Jojobaolaj – táplálja a fát, helyreállítja a szerkezetét.
 4. Grapefruit kivonat – felfrissíti a bútorok színét, ragyogást ad.
 5. Etil-alkohol – természetes oldószerként szolgál és gyorsítja a bevonat száradását.
 6. Ezen összetevők kiegyensúlyozott kombinációjának köszönhetően a Rinnova Pro hatékonyan újít fel bármilyen bútort.

Használati utasítás a Rinnova Pro bútorokhoz

 • Alaposan tisztítsa meg a bútor felületét a portól és a szennyeződésektől.
 • Vigyen fel egy kis mennyiséget egy tiszta ruhára, és egyenletesen terítse el a kezelendő területen.
 • Hagyja megszáradni 10-15 percig. Szükség esetén vigyen fel egy második réteget.
 • A fényes felületet tiszta, száraz ruhával fényesre polírozza.
 • 24 óra elteltével a bútor a szokásos módon használható.

Hol vásárolható meg a Rinnova Pro

A Rinnova Pro kizárólag a gyártó weboldaláról rendelhető. Ez lehetővé teszi, hogy valódi és biztonságos, bizonyítottan hatékony terméket vásároljon. A weboldalon időszakosan promóciós ajánlatok állnak rendelkezésre. Bónuszként a jogorvoslattal foglalkozó szakemberrel való konzultáció telefonon keresztül történik, és nem kötelezi Önt a vásárlásra.

A szakemberek véleménye

Arina, belsőépítész:

Ajánlom a Rinnova Pro-t minden ügyfelemnek, aki túl sok kiadás nélkül szeretné frissíteni a bútorokat. Ez egy valóban egyedülálló termék, amely képes a régi bútorokat szalonképessé tenni. A Rinnova Pro-t különböző felületeken – fa, bőr, műanyag – teszteltem, és az eredmény mindenhol felülmúlta a várakozásokat. A bútorok olyan jól néznek ki, mintha újak lennének! A termék nagyon könnyen használható, akár otthoni használatra is.

Szergej, bútorrestaurátor:

Sok bútorfelújító készítménnyel találkoztam már, de a Rinnova Pro valóban újítás. A természetes összetevőkön alapuló kiegyensúlyozott formulának köszönhetően helyreállítja a fa, a bőr szerkezetét, védelmet ad nekik a külső behatások ellen. Kipróbáltam 19. századi antik bútorokon, faragott részletekkel, és nagyon lenyűgözött az eredmény. A fa fiatalabbnak tűnik a Rinnova Pro kezelés után. Nagyon ajánlom ezt a terméket antik bútorok restaurálására és felújítására.

Vásárlói vélemények a Rinnova Pro

Marina, 35 éves:

A Rinnova Pro-t egy régi tömör tölgyfa szekrény felújításához vásároltam. Az évek során nagyon kifakult és elvesztette szalonképes külsejét. Még újat is akartam venni, de a férjem azt javasolta, hogy először próbáljam ki ezt a terméket. És nem bántam meg! A kezelés után a szekrény elképesztően jól néz ki – a fa gazdag színe visszatért, a karcolások eltűntek. És ami a legfontosabb, hogy nagyon kevés időbe telt, és nem igényelt semmilyen különleges szakértelmet. Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel!

Anton, 29 éves:

Volt egy régi bőrkanapém, amelyen idővel kellemetlen karcolások és kifakult szín jelentek meg. Úgy döntöttem, hogy kipróbálom a Rinnova Pro-t, hogy felújítsam. A hatás elképesztő volt! A bőr sokkal frissebbnek és színgazdagabbnak tűnt. Az összes tökéletlenség mintha feloldódott volna! És ami a legfontosabb – a folyamat nagyon egyszerű, szó szerint néhány órát vett igénybe. Most a régi kanapém újra úgy néz ki, mintha új lenne!

Julia, 42 éves:

A Rinnova Pro-t az erkélyemen lévő műanyag székek felújításához vásároltam. Idővel kifakultak és megsárgultak a naptól. Ez a termék tökéletesen megbirkózott vele – a műanyag a kezelés után újra fényes és telített lett, mint eredetileg. A folyamat nagyon egyszerű, a lényeg, hogy a felületet alaposan megtisztítsuk a felhordás előtt. Most már a székeim olyanok, mintha újak lennének! Ajánlom a Rinnova Pro-t mindenkinek, akinek műanyag bútorai vannak.

Pavel, 27 éves:

Úgy döntöttem, hogy felfrissítem régi számítógépes íróasztalom, amelynek bevonata az évek során nagyon megkopott a használat során. Az interneten kerestem lehetőségeket, és a Rinnova Pro mellett döntöttem. Ez a termék nem hagyott cserben – az íróasztal sokkal jobban néz ki a kezelés után, a karcolások és karcolások szinte eltűntek. A fa mély, gazdag színt kapott. Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel és hálás vagyok a Rinnova Pro fejlesztőinek ezért a kiváló bútorápoló termékért.

Olga, 54 éves:

A régi fa éjjeliszekrényem a költözés után súlyosan megsérült – rengeteg karcolás és lepattanás volt rajta. Azt hittem, hogy ki kell dobnom és újat kell vennem. De azt tanácsolták, hogy próbáljam ki a Rinnova Pro-t. És kellemesen meglepett az eredmény! A szekrény olyan jól néz ki, mintha új lenne – nincsenek karcolások vagy kopásnyomok. A fa visszanyerte gyönyörű, gazdag színét. Nagyon elégedett vagyok ezzel a termékkel, és mindenkinek ajánlom!

Vásároljon most Magyarországon