Promicil a lábgomba ellen

A Promicil lábgombára egy organikus krém, amelyet az onychomycosis által érintett lábak és körmök bőrének fertőtlenítésére és tisztítására terveztek. Ez a természetes termék teljesen organikus megközelítésre támaszkodva hatékonyan küzd a lábgomba ellen.

Promicil a lábgomba ellen

A Promicil egyedülálló összetétele különböző növényekből származó természetes összetevők keverékén alapul, amelyek erős antibakteriális és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkeznek.

A krém könnyű textúrával rendelkezik, amely nem hagy zsíros maradványt a ruhákon. Segít kisimítani a bőrfelszínt, megelőzi a kellemetlen szagot, a hámlást és a viszketést. Ezenkívül a krém segít normalizálni a körmök színét.

Promicil vásárlás Magyarországon
Promicil ár

Mennyibe kerül a Promicil lábgombára? A tényleges árat megtudhatja, ha a fenti linkre kattintva eljut az eladó hivatalos weboldalára.

A Promicil előnyei

 • Fenntartja a láb bőrének normál pH szintjét.
 • Megakadályozza a túlzott izzadást, a hámlást és a bőr elszíneződését.
 • Egy kúra elegendő a körmök és a bőr normál megjelenésének és puhaságának helyreállításához.
 • Teljesen természetes formula, amely a nap 24 órájában hatékony lábbőrtisztítóként működik.
 • Megszünteti az onychomycosis tüneteit kevesebb mint egy hónap alatt, a láb bőrét simává és puhává varázsolja.
 • Minőségi tanúsítvánnyal rendelkezik, és bizonyítottan 93%-ban hatékony a bőr- és körömgomba ellen.
 • Visszaállítja a lábak és körmök bőrének normál szépségét és egészségét.
 • A bőr sima tapintásúvá válik és megszűnik a hámlás.
 • A kellemetlen szagokat kellemes és friss illat váltja fel.

Promicil összetétel

 • A körömvirág gombaölő és fertőtlenítő tulajdonságokkal rendelkezik. A gyulladás, viszketés és irritáció csökkentésével segíthet a körömgomba elleni küzdelemben. A körömvirág emellett elősegíti a sérült bőr gyógyulását és serkenti a sejtek regenerálódását.
 • A glicerin hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik, és segíthet helyreállítani a bőr és a köröm természetes nedvességtartalmát. Lágyíthatja a száraz és repedezett körmöket, megelőzheti a köröm törékenységét és elősegítheti a köröm egészséges növekedését.
 • A karbamid hidratáló és hámlasztó hatású. Segít felpuhítani a körmök körüli keratinizált bőrt, és segíti az elhalt sejtek eltávolítását. Ez különösen hasznos lehet gombás körömfertőzések esetén, ahol a keratinizált bőr felhalmozódása elősegítheti a gombásodást.
 • A magnézium-szulfát, más néven epszomsó, gombaellenes tulajdonságokkal rendelkezik. Segít csökkenteni a gyulladást, enyhíti a viszketést, és javítja a bőr és a körmök általános egészségét. A magnézium-szulfát segít ellazítani az izmokat és javítja a vérkeringést, ami elősegítheti a gyógyulást és az egészséges körömnövekedést.
 • A ricinusolaj gyulladáscsökkentő és antimikrobiális tulajdonságokkal rendelkezik. Segíthet a gombás körömfertőzések leküzdésében, csökkentheti a gyulladást és a viszketést, és elősegítheti a sérült bőr gyógyulását. A ricinusolaj ricinsavat is tartalmaz, amely segíthet a gomba elleni küzdelemben és megakadályozhatja annak terjedését.

A Promicil egy teljesen természetes krém, amely 24/7-ben működik a láb és a köröm bőrére.

Használati utasítás

Nyomjon egy kis mennyiségű krémet a lábak és körmök tiszta és száraz bőrére. Vegye figyelembe, hogy a krém felvitele előtt a területet alaposan meg kell tisztítani a szennyeződésektől és a kozmetikai maradványoktól.

Finoman masszírozza a krémet a lábak és körmök bőrébe. Fordítson különös figyelmet az érintett területekre, hogy az aktív összetevők behatolása maximális legyen.

Ismételje meg az eljárást naponta kétszer, reggel és este. Ez biztosítja, hogy a krém folyamatosan a problémás területekre kerüljön.

Folytassa a krém használatát naponta a teljes kúra alatt, ami egy naptári hónapot jelent. Ne szakítsa meg a kezelést az első javulások után, mert ez visszaeséshez vezethet.

Tartsa be a higiéniát és tartsa fenn az egészséges életmódot. Mossa rendszeresen a lábát, használjon tiszta és száraz törülközőt, viseljen természetes anyagból készült zoknit, kerülje a szoros cipőket és a szennyezett felületekkel való érintkezést.

Hol vásárolható meg a Promicil

A Promicil kizárólag a gyártó weboldaláról rendelhető. Ez lehetővé teszi, hogy valódi és biztonságos, bizonyítottan hatékony terméket vásároljon. A weboldalon időszakosan promóciós ajánlatok állnak rendelkezésre. Mint egy bónusz, feltéve, konzultáció egy szakemberrel az eszközök telefonon keresztül, és nem kötelezi Önt, hogy vásárolni.

Vásárlás Promicil a gyógyszertárban

Jelenleg nem lehet vásárolni Promicil lábgomba a gyógyszertárban. De megrendelheti a terméket online a postára vagy futárszolgálatra történő szállítással. Fizetés az áru átvételekor.

A szakember felülvizsgálata

Kovács Emília, bőrgyógyász:

Promicilt ajánlom nagy örömmel a lábgomba kezelésére. Klinikám kiváló eredményeket ért el ezzel a termékkel. A Promicil gyorsan és hatékonyan hat, megszünteti a gombás fertőzést és javítja a lábkörmök és a bőr állapotát. Pácienseim már néhány hetes használat után jelentős javulást észlelnek.

Adelaide, mikológus:

Promicil a lábgomba hatékony kezelése. Kutatásaim során megállapítottam, hogy a Promicil mélyen a szövetekbe hatolva elpusztítja a gombatelepeket és megakadályozza azok újbóli megjelenését. Kiváló gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal is rendelkezik, ami segít enyhíteni a tüneteket és felgyorsítja az érintett területek gyógyulását.

Promicil vásárlói vélemények

Caroline:

Hosszú ideje szenvedek lábgombától, és már többféle gyógymódot kipróbáltam, de nem sok eredményt értem el. Amikor azonban elkezdtem használni a Promicil, már néhány nap alatt javulást tapasztaltam. A lábam bőre simább lett, a körmeim pedig elkezdtek egészségesen és erősen nőni.

Alexei:

Promicil javasoltak nekem, amikor felfedeztem a körömgombát a körmeimen. Naponta kétszer használtam a használati utasításban foglaltak szerint, és az eredmények lenyűgöztek. A gomba már az első hét használat után elkezdett visszahúzódni. Mire befejeztem a teljes kúrát, a körmeim egészségesnek és gyönyörűnek tűntek.

Natalia:

Sok éve krónikus lábgombásodási problémám van. Különböző gyógymódokat próbáltam ki, de az eredmények csak ideiglenesek voltak. Amikor értesültem a Promicil, úgy döntöttem, adok neki egy esélyt. És nem bántam meg! Tényleg megbirkózott a problémámmal. Néhány hetes használat után észrevettem, hogy a körmeim egészségesek és erősek lettek. Nincs többé kellemetlen viszketés és hámlás.

Vásároljon most Magyarországon