Ottomax hallókapszulák

A modern élet tele van zajokkal és stresszel, amelyek idővel negatív hatással vannak az ember hallására. A statisztikák szerint 45 éves kor felett minden negyedik ember szenved fülzúgástól vagy halláscsökkenéstől. A legtöbb kezelés hosszú időt vesz igénybe, és kémiai gyógyszerek szedését igényli, amelyek mellékhatásokat okozhatnak. Van azonban egy áttörést jelentő természetes termék az európai piacon – az Ottomax hallókapszula. Segítenek hatékonyan megszabadulni a fülzúgástól, javítják a hallást és erősítik az idegrendszert mindössze 2 hónapos rendszeres használat mellett.

Ottomax hallókapszulák

Ezt a természetes gyógymódot vezető európai szakemberek fejlesztették ki, és egy innovatív összetevőt – melatonint – tartalmaz. Ez az első alkalom, hogy ezt hallásproblémák kezelésére használják. A melatonin nemcsak a fájdalmat és a kellemetlenségeket minimalizálja, hanem segít csökkenteni a stressz-szintet is, ami a halláscsökkenés egyik fő oka. Az Ottomax összetevőinek kölcsönhatása komplex hatást gyakorol a szervezetre, helyreállítja a hallást és szabályozza az idegrendszert.

Ottomax vásárlás Magyarországon

Ottomax ár

Mennyibe kerül az Ottomax hallókapszula? A tényleges árat megtudhatja, ha a fenti linkre kattintva az eladó hivatalos weboldalára lép.

Az Ottomax kapszula előnyei

 • Megszünteti a fülzúgást és javítja a hallást. A termék aktív összetevői (cink, ginkgo biloba, magnézium) hozzájárulnak a fülsejtek helyreállításához, és 2 hónapos rendszeres használat mellett akár 85%-kal javítják a hallást.
 • Helyreállítja az idegrendszert. A készítményben található B-vitaminok és magnézium szabályozzák az alvást, megszabadulnak az ingerlékenységtől, az apátiától és a depressziótól. A fogyasztók 99%-ában eltűntek az alvással és az érzelmi összeomlással kapcsolatos problémák.
 • Ezek természetes gyógymódot jelentenek. Sok gyógyszerrel ellentétben az Ottomax csak természetes gyógynövénykivonatokból áll, amelyek a szükséges terápiás hatással rendelkeznek. Ez garantálja a biztonságos használatot és a mellékhatások hiányát.
 • Kényelmes a használata. A termék hatékony összetevői kapszulákba vannak kapszulázva a könnyű használat érdekében. Elég mindössze napi 1 kapszulát bevenni 2 hónapon keresztül.

Az Ottomax összetétele

 1. Cink – javítja a belső fül vérellátását, antioxidáns hatású, támogatja az agyat;
 2. Ginkgo biloba – elősegíti a fülsejtek regenerálódását, csökkenti a fülzúgást, javítja a vér mikrokeringést a fül ereinek ereiben;
 3. Magnézium – részt vesz az idegrendszer normalizálásában, elősegíti az idegimpulzusok továbbítását és javítja a hallást;
 4. B-vitaminok – pozitív hatással vannak az idegrendszerre, javítják az anyagcserét.

Használati utasítás

 • Vegyen be naponta 1 kapszulát étkezés közben.
 • Igyon meg egy kapszulát egy pohár vízzel.
 • Ismételje naponta 2 hónapon keresztül a tartós hatás elérése érdekében.

Hol vásárolható meg az Ottomax

Az Ottomax hallókapszula kizárólag a gyártó weboldaláról rendelhető. Ez lehetővé teszi, hogy valódi és biztonságos, bizonyítottan hatékony terméket vásároljon. A weboldalon időszakosan promóciós ajánlatok is elérhetőek. Bónuszként a jogorvoslattal foglalkozó szakemberrel való konzultáció telefonon keresztül történik, és nem kötelezi Önt a vásárlásra.

Vásároljon Ottomaxot a gyógyszertárban

Jelenleg nem vásárolhat Ottomaxot gyógyszertárban. De megrendelheti a terméket online a postára vagy futárszolgálatra történő szállítással. Fizetés az áru átvételekor.

Vélemények a szakemberek

Catherine, fül-orr-gégész:

Ottomax természetes gyógymód megjelenésével kapcsolatban optimista vagyok a piacunkon. Bizonyítottan hatékony növényi összetevőket tartalmaz. Komplex hatással vannak a szervezetre – javítják a vér mikrocirkulációját, regenerálják a fülsejteket, helyreállítják az idegrendszert. Ez lehetővé teszi a fülzúgás megszüntetését és a hallás jelentős javulását mindössze 2 hónapos rendszeres használat mellett. A terméknek minimális ellenjavallata van, és minden korosztály számára alkalmas.

Andrey, fül-orr-gégész:

A praxisom során több száz hallásproblémás beteget kezeltem. Sajnos sok fülkészítménynek sok mellékhatása van, vagy nem ad tartós eredményt. Ezért vagyok optimista az Ottomax természetes gyógymód megjelenésével kapcsolatban. Olyan gyógynövénykivonatokat tartalmaz, amelyek jótékony hatással vannak a hallókészülékre. A kapszulák rendszeres szedése segít hatékonyan megszabadulni a fülzúgástól, és jelentősen javítja a hangok érzékelését.

Az Ottomax ügyfélvéleményei

Maria, 28 éves:

Nagyon sokat dolgozom a számítógépen és folyamatosan zenét hallgatok fejhallgatóval. Egy bizonyos ponton erős zaj kezdődött a fülemben, megszűntem másokat normálisan hallani. Azt hittem, hogy majd megszokom, de napról napra rosszabb lett. Egy barátom azt tanácsolta, hogy próbáljam ki az Ottomax kapszulát. Egy hét szedés után a fülzúgásom jelentősen csökkent. További 3 hét után pedig teljesen megszabadultam a kellemetlenségektől, és visszanyertem a korábbi éles hallásomat.

Andrew, 53 éves:

Több mint 10 éve küzdök fülzúgással. Ez idő alatt rengeteg különböző fülcseppet és kenőcsöt kipróbáltam, de nem volt eredmény. Amikor megláttam az Ottomax reklámját, úgy döntöttem, hogy kipróbálom ezt a lehetőséget. Kiderült, hogy pontosan az a gyógymód, amire szükségem volt. A kapszulák nemcsak a bosszantó fülcsengéstől szabadultak meg, hanem a hallásomat is jelentősen javították. Most már gond nélkül tudok kommunikálni és élvezhetem a kedvenc zenéimet.

Julia, 37 éves:

Problémáim voltak a munka miatti érzelmi kiégéssel, rosszul aludtam, ingerült lettem apró dolgokon. Igen, és a hallásom kezdett meredeken romlani. Egy barátom azt tanácsolta, hogy vegyek kapszulákat a fülek számára Ottomax. Szkeptikusan álltam az ötlethez, de úgy döntöttem, hogy kipróbálom. És nem fogja elhinni – a hatás felülmúlta minden várakozásomat. A kapszulák szedését követő 2 hónapon belül megszabadultam a fülzúgástól, a hallásom teljesen helyreállt. És ez még nem minden. Sokkal nyugodtabb lettem, nem ingerültem tovább a semmin, most már jól alszom. Ez a termék egy igazi felfedezés számomra.

Vjacseszlav, 42 éves:

Mérnökként dolgozom egy gyárban, és állandó ipari zajoknak vagyok kitéve. Idővel ez halláscsökkenéshez és fülzúgáshoz vezetett. Elmentem egy fül-orr-gégészhez, aki egy csomó gyógyszert írt fel, amiből nem volt semmi haszna, csak mellékhatásai. Véletlenül értesültem az Ottomax kapszulákról, és úgy döntöttem, hogy kipróbálom magamon. A hatás minden várakozást felülmúlt. Még egy hónap sem telt el, teljesen megszabadultam a fülzúgástól, és a hallásom is szinte teljesen helyreállt. Most már folyamatosan használom ezt a gyógymódot a fülem egészségének megőrzésére.

Elena, 54 éves:

A hallásom 50 éves koromban drámaian megromlott. Folyamatosan arra kértem beszélgetőpartnereimet, hogy ismételjék meg, amit mondanak, ami rendkívül kellemetlen érzéssel töltött el. Elmentem az orvosokhoz, akik azt mondták, hogy ez a korral összefügg, és hallókészüléket javasoltak. De én nem akartam ehhez a szerkezethez kötődni a fülemben. És akkor ajánlották nekem az Ottomax kapszulát. Már 3 hét után jelentős javulást éreztem – kezdtem tisztábban megkülönböztetni a hangokat és a hangokat. A kapszulák 2 hónapos rendszeres használata után a hallásom teljesen helyreállt, és többé nem kellett állandóan másokat kérnem, hogy ismételjem magam.

Vásároljon most Magyarországon