Nicotinon Premium dohányzásellenes

A Nicotinon Premium egy táplálékkiegészítő, amelyet azok számára terveztek, akik úgy döntöttek, hogy leszoknak a dohányzás káros szokásáról. Ez a termék hatékony megoldást kínál a nikotinfüggőségre, segít elkerülni a stresszt, az ingerlékenységet és más kellemetlen mellékhatásokat, amelyek gyakran kísérik a dohányzásról való leszokás folyamatát.

A Nicotinon Premium egyedülálló formuláját úgy tervezték, hogy még a leglelkesebb dohányosok igényeit is kielégítse. Elősegíti a teljes leszokást a dohányzásról, kényelmes átmenetet biztosítva az egészséges életmódra. A termék komplex módon hat, nemcsak a nikotintól való fizikai, hanem a pszichológiai függőségre is hatással van.

Nicotinon Premium dohányzásellenes

A Nicotinon Premium segít normalizálni az idegrendszert, javítja a vérkeringést és támogatja a szív- és érrendszer egészségét. Ez különösen fontos a dohányzásról való leszokás időszakában, amikor a szervezet stresszes és extra támogatásra van szüksége.

A Nicotinon Premium egyik legfontosabb előnye, hogy képes csökkenteni a dohányzás utáni sóvárgást nikotinpótló termékek használata nélkül. Ezáltal elkerülhető az új függőség kialakulása, és hosszú távon fenntarthatóbb eredményeket biztosít.

Nicotinon Premium vásárlás Magyarországon
Nicotinon Premium ár

Mennyibe kerül a Nicotinon Premium dohányzásgátló? A tényleges árat megtudhatja, ha a fenti linket követve az eladó hivatalos weboldalára lép.

A Nicotinon Premium előnyei

 1. Hatékonyság. A Nicotinon Premium egyetlen kúra alatt segít leszokni a dohányzásról. Jelentősen csökkenti a rossz szokásról való leszokáshoz szükséges időt és erőfeszítést.
 2. Átfogó megközelítés. A termék nemcsak a nikotintól való fizikai függőségre hat, hanem segít megbirkózni a dohányzás pszichológiai aspektusaival is.
 3. A stressz és az ingerlékenység hiánya. A gondosan kiválasztott összetételnek köszönhetően a Nicotinon Premium segít elkerülni a dohányzásról való leszokást gyakran kísérő negatív érzelmi állapotokat.
 4. Alkalmas lelkes dohányosok számára. Még azok is hatékonyan használhatják ezt a terméket a függőség leküzdésére, akik már évek óta dohányoznak.
 5. Természetes összetétel. A Nicotinon Premium kizárólag természetes összetevőket tartalmaz, ami minimálisra csökkenti a mellékhatások kockázatát.
 6. A szervezet megtisztítása. A termék segít eltávolítani a nikotint és a kátrányt a szervezetből, felgyorsítva ezzel a gyógyulási folyamatot.
 7. Az általános közérzet javítása. A Nicotinon Premium nemcsak a dohányzásról való leszokásban segít, hanem pozitív hatással van a különböző testrendszerek működésére is.

A Nicotinon Premium összetétele

 • Zabmag kivonat. Segít csökkenteni a nikotin utáni sóvárgást és javítja az általános egészségi állapotot.
 • C-vitamin. Erősíti az immunrendszert és elősegíti a dohányzásról való leszokás utáni felépülést.
 • Kudzu kivonat. Csökkenti a dohányzás utáni sóvárgást és segít megbirkózni az elvonási tünetekkel.
 • Zsályalevél kivonat. Nyugtató hatású, segít csökkenteni a stresszt és az ingerlékenységet.
 • Valerianagyökér kivonat. Javítja az alvás minőségét és csökkenti a szorongást.
 • Rhodiola gyökér kivonat. Növeli a szervezet stresszel szembeni ellenálló képességét és javítja a kognitív funkciókat.
 • Chaga kivonat. Antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, támogatja az immunitást.
 • Orbáncfű gyógynövény kivonata. Segít a depresszió tüneteinek leküzdésében és javítja a hangulatot.
 • B6-vitamin. Részt vesz a szerotonin szintézisében, javítja az érzelmi állapotot.

Használati utasítás

 1. Vegyen be naponta kétszer 2 kapszula Nicotinon Premiumot étkezés közben, elegendő mennyiségű vizet fogyasztva.
 2. A kúra ajánlott időtartama napok.
 3. Szükség esetén a kúra szakemberrel való konzultációt követően megismételhető.

Hol vásárolható meg a Nicotinon Premium

A Nicotinon Premium dohányzásgátló csak a gyártó honlapján rendelhető. Ez lehetővé teszi, hogy valódi és biztonságos, bizonyítottan hatékony terméket vásároljon. Időnként promóciós ajánlatok állnak rendelkezésre a weboldalon. Mint egy bónusz, feltéve, konzultáció egy szakemberrel az eszközökről telefonon keresztül, és nem kötelezi Önt, hogy vásárolni.

Vásárlás Nicotinon Premium a gyógyszertárban

Jelenleg nem lehet vásárolni Nicotinon Premium gyógyszertárban. De megrendelheti a terméket online a postára vagy futárszolgálatra történő szállítással. Fizetés az áru átvételekor.

Vélemények a szakemberek

Alexei, orvos-drogfüggő:

Biztosan állíthatom, hogy a Nicotinon Premium áttörést jelent a dohányzás elleni küzdelemben. A termék egyedülálló összetétele lehetővé teszi, hogy a függőség minden aspektusára hatással legyen. fizikai, pszichológiai és viselkedésbeli. Különösen lenyűgöző a Nicotinon Premium azon képessége, hogy nikotinpótló termékek használata nélkül csökkenti a dohányzás utáni sóvárgást. Ez jelentősen csökkenti az új függőség kialakulásának kockázatát, és hosszú távon fenntarthatóbb eredményt biztosít. A Nicotinon Premiumot ajánlom betegeimnek, és pozitív eredményeket látok még azoknál is, akik korábban sikertelenül próbálkoztak más módszerekkel a dohányzásról való leszokásra.

Elena, pszichológus-addiktológus:

Rendelőmben gyakran találkozom olyan emberekkel, akik szeretnének leszokni a dohányzásról, de félnek a folyamattal járó stressztől és kellemetlenségektől. A Nicotinon Premium megoldást kínál erre a problémára. A szervezetre gyakorolt komplex hatása miatt ez a termék nemcsak a fizikai függőséggel való megbirkózásban segít, hanem támogatja az ember érzelmi állapotát is. Külön kiemelném a Nicotinon Premium pozitív hatását az alvás minőségére és a stressz szintjére – két olyan kulcsfontosságú tényezőre, amely gyakran összeomláshoz vezet, amikor megpróbálnak leszokni a dohányzásról. Ezt a terméket a függőséggel kapcsolatos pszichológiai munka hatékony kiegészítőjeként ajánlom.

Nicotinon Premium vásárlói vélemények

Marina, 35 éves:

Közel 20 évig dohányoztam, és már nem hittem abban, hogy valaha is le tudok szokni. Úgy tűnik, mindent kipróbáltam: a tapaszoktól a hipnózisig. A Nicotinon Premium igazi megváltás lett számomra. Egy hét használat után észrevettem, hogy a cigaretta utáni vágy jelentősen csökkent. És ami a legfontosabb – nem volt ez a szörnyű irritáció és a vágy, hogy mindenkivel sorban harcoljon, mint a korábbi leszokási kísérleteknél. Most már 3 hónapja nem dohányzom, és remekül érzem magam. Nagyon hálás vagyok ezért a termékért.

Andrey, 42 éves:

Szkeptikus vagyok mindenféle étrend-kiegészítővel kapcsolatban, de egy barátom tanácsára úgy döntöttem, hogy kipróbálom a Nicotinon Premiumot. Őszintén szólva meglepett az eredmény. Több mint 20 éve dohányoztam, legalább napi egy csomaggal. A Nicotinon Premium segítségével egy hónap alatt sikerült leszoknom. Igen, voltak pillanatok, amikor szívesen rágyújtottam volna, de ezek nem voltak olyan fájdalmasak, mint korábban. Most úgy érzem, mintha újjászülettem volna – a tüdőm tiszta, nincs légszomj, még az ízek és a szagok is jobbak. Mindenkinek ajánlom, aki tényleg le akar szokni a dohányzásról.

Olga, 28 éves:

A Nicotinon Premiumot egy barátom ajánlotta, amikor megtudta, hogy terhes vagyok és megpróbálok leszokni a dohányzásról. Nagyon aggódtam, hogy nem fogok tudni megbirkózni a stresszel, de a termék tényleg segített. Különösen tetszett, hogy az összetétele természetes, nikotin nélkül. A dohányzásról 3 hét alatt leszoktam, idegesség és idegösszeomlás nélkül. Most 7 hónapos terhes vagyok, remekül érzem magam és nagyon boldog vagyok, hogy sikerült leszoknom erről a rossz szokásról.

Igor, 50 éves:

Közel 30 évig dohányzott, többször próbált leszokni, de mindig összeomlott. A Nicotinon Premiummal minden sokkal könnyebben ment. Természetesen nincs varázspirula, és akaraterőt kellett mutatnom, de a termék valóban segített megbirkózni az ingerlékenységgel és az álmatlansággal, ami korábban mindig összeomláshoz vezetett. Már hat hónapja nem dohányzom. Jobban érzem magam, mint 10 évvel ezelőtt.

Elena, 45 éves:

Úgy döntöttem, hogy kipróbálom a Nicotinon Premiumot, miután az orvosom közölte velem, hogy a tüdőtágulás kezdeti stádiumában vagyok. Őszintén szólva ijesztő volt. De a termék tényleg működik. Az első néhány nap nem volt könnyű, de aztán egyre könnyebb lett. Sokat segített, hogy javult az alvásom és eltűnt az állandó idegességem. Most már 4 hónapja nem dohányzom és sokkal jobban érzem magam. Könnyebb lett a légzés, a bőröm is javult. Ajánlom mindenkinek, aki felesleges szenvedés nélkül akar leszokni a dohányzásról.

Vásároljon most Magyarországon