Micro Touch Solo férfi trimmer

Micro Touch Solo trimmer férfiaknak, amely teljesen megváltoztathatja a megjelenésedre való odafigyelést. Felejtse el a rendszeres fodrászhoz járást és a drága kezeléseket. A Micro Touch Solo segítségével minimális idő és erőfeszítés árán is hibátlanul nézhet ki.

Micro Touch Solo férfi trimmer

Ez a kompakt és csúcstechnológiás készülék nélkülözhetetlen segítője lesz a tökéletes megjelenés megteremtésében. A három cserélhető borotvafejjel (1 mm, 3 mm és 5 mm) könnyedén a kívánt hosszúságúra nyírhatja arc- és testszőrzetét. Ráadásul a Micro Touch Solo nem csak borotválja, hanem gyengéden nyírja és modellezi szakállát, bajuszát vagy pajeszát a hibátlan megjelenés érdekében.

Micro Touch Solo vásárlás Magyarországon
Micro Touch Solo ár

Mennyibe kerül a Micro Touch Solo férfi nyírógép? A tényleges árat megtudhatja, ha a fenti linket követve az eladó hivatalos weboldalára lép.

A Micro Touch Solo előnyei

 • Precíziós borotválkozás. A kiváló minőségű rozsdamentes acél pengéknek és a beépített megvilágításnak köszönhetően a Micro Touch Solo hihetetlenül precíz borotválkozást biztosít, így egyetlen szőrszálat sem fogsz kihagyni.
 • Biztonság. A hagyományos borotvákkal vagy ollóval ellentétben a Micro Touch Solo borotva teljesen biztonságos. Nem okoz bőrirritációt vagy csúnya vágásokat, még akkor sem, ha olyan nehezen hozzáférhető területeket borotvál, mint az orr vagy a fül.
 • Sokoldalúság. A Micro Touch Solo nem csak egy szakállvágó, hanem egy multifunkcionális eszköz az egész testápoláshoz. Lehetővé teszi, hogy eltávolítsa a nem kívánt szőrszálakat a mellkasán, a karján és a test egyéb területein a sima, ápolt bőrért.
 • Könnyű használat. Ergonomikus kialakításának és kompakt méretének köszönhetően a Micro Touch Solo ideális otthoni vagy utazás közbeni használatra. Elemmel működik, és akár 40 perc folyamatos használatot biztosít.

A Micro Touch Solo összetétele

A Micro Touch Solo a következő elemekből áll:

 1. Kiváló minőségű műanyag ház: Biztosítja a készülék szilárdságát és tartósságát, valamint kényelmes fogást a használat során.
 2. Rozsdamentes acél pengék: Biztosítja a szoros és pontos borotválkozást anélkül, hogy irritációt vagy vágásokat okozna a bőrön.
 3. Három cserélhető fúvóka (1 mm, 3 mm és 5 mm): Lehetővé teszik a vágás hosszának beállítását az Ön preferenciáinak és igényeinek megfelelően.
 4. Tisztítókefe: Biztosítja a szőrmaradványok könnyű és hatékony eltávolítását a pengékről használat után.
 5. USB töltőkábel: Lehetővé teszi a készülék feltöltését bármilyen áramforrásról, legyen az számítógép, laptop vagy telefontöltő.
 6. Li-ion akkumulátor: Hosszú élettartamot biztosít anélkül, hogy gyakori újratöltésre lenne szükség.

Használati utasítás

 • Töltse a Micro Touch Solo készüléket a mellékelt USB-kábellel vagy bármely más töltővel.
 • Válassza ki a kívánt fúvókát (1 mm, 3 mm vagy 5 mm) a kívánt hajvágási hossznak megfelelően.
 • Kapcsolja be a készüléket, és kezdje el finoman megnyírni az arc- vagy testszőrzetét a kívánt formára és hosszúságra.
 • Használat után tisztítsa meg a pengéket a mellékelt kefével, eltávolítva a maradék szőrszálakat.
 • Ha szükséges, töltse fel a készüléket a következő használat előtt.

Hol vásárolható meg a Micro Touch Solo

A Micro Touch Solo férfi trimmelő kizárólag a gyártó weboldaláról rendelhető. Ez lehetővé teszi, hogy valódi és biztonságos, bizonyítottan hatékony terméket vásároljon. A weboldal időszakonként promóciós ajánlatokat kínál. Bónuszként a jogorvoslattal foglalkozó szakemberrel való konzultáció telefonon keresztül történik, és nem kötelezi Önt a vásárlásra.

Vásárlás Micro Touch Solo a gyógyszertárban

Jelenleg nem vásárolhat Micro Touch Solo gyógyszertárban. De megrendelheti a terméket online, postai vagy futárszolgálattal történő szállítással. Fizetés az áru átvételekor.

Vélemények a szakemberek

Peter, fodrász-stylist:

A Micro Touch Solo egy forradalmi termék a férfiak megjelenésének ápolására. Lehetővé teszi, hogy otthon is hibátlan eredményt érjen el, így időt és pénzt takarít meg a rendszeres fodrászlátogatással szemben. A Micro Touch Solo ideális eszköz azok számára, akik mindig stílusosan és ápoltan szeretnének kinézni.

Andrey, kozmetológus-bőrgyógyász:

Rendelőmben gyakran találkozom bőrirritációs és vágási problémákkal a hagyományos borotva vagy olló használata után. A Micro Touch Solo teljesen megoldja ezt a problémát, mivel biztonságos és kíméletes borotválkozást biztosít. Sokoldalúságának köszönhetően ez a termék minden férfi nélkülözhetetlen segítője lesz, aki törődik a megjelenésével.

Micro Touch Solo vásárlói vélemények

Alexei, 32 éves:

Micro Touch Solo: Egyszerűen el vagyok ragadtatva a Micro Touch Solo terméktől. Régebben rengeteg időt és pénzt költöttem arra, hogy fodrászhoz menjek szakállamat és bajuszomat nyírni. Most már magam is meg tudom csinálni otthonról, kényelmesen. A készülék nagyon kényelmes és könnyen használható, az eredmény pedig minden várakozásomat felülmúlja.

Dmitry, 28 éves:

A Micro Touch Solo igazi megváltássá vált számomra. Gyakran utazom a munkám miatt, és most ez a kompakt trimmer mindig velem van. Segít abban, hogy a világ legtávolabbi pontjain is rendben és rendezettnek tűnjek.

Artem, 35 éves:

Soha nem gondoltam volna, hogy egy közönséges hajvágó ennyire multifunkcionális lehet. A Micro Touch Solo segítségével nemcsak a szakállamat nyírhatom, hanem a nem kívánt testszőrzetet is eltávolíthatom. Ez egy igazán sokoldalú termék, amellyel időt és pénzt takarítok meg.

Eugene, 40 éves:

Mindig is féltem a vágásoktól és az irritációtól borotválkozás közben, de a Micro Touch Solo segítségével ez a probléma teljesen megoldódott. A készülék nagyon kíméletes és biztonságos a használata, ami különösen fontos az érzékeny bőr esetében.

Maxim, 28 éves:

Imádom, hogy milyen egyszerű és könnyen használható a Micro Touch Solo. Könnyedén a kívánt hosszúságúra tudom vágni az arc- és testszőrzetemet anélkül, hogy fodrászhoz kellene mennem. Ez egy igazi áldás minden olyan férfi számára, akinek fontos az ideje és a pénze.

Vásároljon most Magyarországon