Micardium a magas vérnyomáshoz

A magas vérnyomás nem csak egy magas szám a tonométeren, hanem valós veszélyt jelent az egészségére és az életére. Világszerte a halálesetek több mint 40 százaléka szív- és érrendszeri betegségekkel függ össze, és ezek többsége szívroham és agyvérzés következménye. De van mód arra, hogy megállítsuk ezt a csendes gyilkost. A Micardium egy magas vérnyomás elleni szer, amelyet tudósok számos kísérlet alapján fejlesztettek ki.

Micardium a magas vérnyomáshoz

A Micardium nem fedi el a tüneteket, hanem a probléma gyökeréig hatol. Erősíti az ereket, növeli rugalmasságukat és természetes módon normalizálja a vérnyomást. Egyedülálló összetételének köszönhetően, amely a galagonyából származó bioflavonoidok magas koncentrációját tartalmazza, a Micardium már a használat első napjaitól kezdve hatékony. Tanulmányok kimutatták, hogy a betegek 98%-ának a szedése után a vérnyomása 130/80-as értéken belül stabilizálódik.

Micardium vásárlás Magyarországon
Micardium ár

Mennyibe kerül a Micardium magas vérnyomás esetén? A tényleges árat megtudhatja, ha a fenti linket követve az eladó hivatalos weboldalára lép.

A Micardium előnyei

 • A nyomás gyors normalizálása. Már a Micardium szedésének első napjaiban stabilizálja a vérnyomást hirtelen ingadozások nélkül.
 • A szív egészségének helyreállítása. A Micardium harmonikusan szabályozza a szívet, megszünteti az angina pectorist, a ritmuszavarokat és az idegbetegségeket.
 • Az erek megerősítése. A szer egy kúra alatt helyreállítja az erek tónusát és rugalmasságát, csökkentve a szívroham és a stroke kockázatát.
 • Biztonságosság és természetesség. A Micardiumban található élő növényi sejtek teljes mértékben kompatibilisek az emberi sejtekkel, ami mellékhatások nélküli hatékonyságot biztosít.
 • Sokoldalúság. A Micardium a magas vérnyomás bármely formájánál hatékony, és bármilyen életkorú ember számára alkalmas.

A Micardium összetétele

 1. Csalánkivonat. Ellazítja az ereket, aktiválja a veséket a vérnyomás csökkentése érdekében.
 2. Halolaj (Omega-3). Hígítja a vért, megtisztítja az ereket a koleszterintől.
 3. Galagonya kivonat. Bioflavonoidokban gazdag kulcskomponens. Kitágítja az ereket, erősíti a szívet.
 4. B6-vitamin. Fenntartja a kálium és nátrium egyensúlyát, javítja az idegrendszert.
 5. B2-vitamin. Helyreállítja a kapilláris vérkeringést.
 6. B1-vitamin. Jótékony hatással van a szív- és érrendszerre és az idegrendszerre.
 7. B12-vitamin. Normalizálja a vérnyomást, javítja a szív keringését.

Használati utasítás

 • Felnőtteknek naponta 2-szer 1 kapszula Micardium bevétele javasolt étkezés közben.
 • A kezelés időtartama – 3 hónap, szükség esetén megismételhető.

Hol lehet megvásárolni a Micardium

A Micardium magas vérnyomás esetén csak a gyártó honlapján rendelhető. Ez lehetővé teszi, hogy valódi és biztonságos, bizonyított hatékonyságú terméket vásároljon. Időnként promóciós ajánlatok állnak rendelkezésre a weboldalon. Mint egy bónusz, feltéve, konzultáció egy szakemberrel az eszközökről telefonon keresztül, és nem kötelezi Önt, hogy vásárolni.

Vásárlás Micardium a gyógyszertárban

Jelenleg nem lehet vásárolni Micardium gyógyszertárban. De megrendelheti a terméket online postai vagy futárszolgálattal történő szállítással. Fizetés az áru átvételekor.

Vélemények a szakemberek

Victor, kardiológus:

A kardiológiában végzett negyedszázados munkám során láttam, hogy a magas vérnyomás valódi járvánnyá vált. Ez már nem csak az idősek betegsége, évről évre fiatalodik. Stressz, rossz táplálkozás, mozgásszegény életmód – ezek mind kockázati tényezők. De a legrosszabb az, hogy az emberek túl későn kezdik el a kezelést, amikor már szövődmények jelentkeznek.

A Micardium igazi áttörést jelent a magas vérnyomás kezelésében. Ellentétben sok olyan jogorvoslattal, amelyek egyszerűen csak csökkentik a számokat, ez az okot kezeli. Az egész az egyedülálló összetételről szól. A galagonyából származó bioflavonoidok magas koncentrációja teszi nélkülözhetetlenné. Sok gyártó ezt az összetevőt minimális dózisban használja, míg a Micardiumban feleslegben van. Olyan ez, mint a különbség egy csepp és egy pohár víz között egy szomjas ember számára.

A Micardiumot minden páciensemnek ajánlom, a fiatal munkamániásoktól a sokéves magas vérnyomással rendelkező idős emberekig. És mindenhol látok eredményeket. Nemrégiben egy 72 éves páciens jött hozzám 3. fokú magas vérnyomással. Egy hónap Micardium szedés után a vérnyomása 135/85-re stabilizálódott. Semmi mellékhatás, semmi függőség.

A Micardium legfontosabb előnye, hogy nem elfedi a problémát, hanem megoldja azt. Helyreállítja az érrendszer rugalmasságát, erősíti a szívizmot. Megelőzi a legrosszabb szövődményeket – a szívrohamot és a stroke-ot. A mi szakmánkban gyakran küzdünk a következményekkel. A Micardiummal megelőzzük őket. Ez nem csak egy gyógyszer, ez egy befektetés az egészséges jövőbe.

Elena, a legmagasabb kategóriájú terapeuta:

A 20 éves gyakorlatom során láttam, hogy a magas vérnyomás nemcsak az egészséget, hanem az életeket is tönkreteszi. Az emberek elveszítik a munkájukat az állandó fáradtság és fejfájás miatt. Családok esnek szét, mert az egyik partner ingerlékennyé válik, elveszíti érdeklődését az élet iránt. És hány tehetséges ember távozott korán a stroke miatt? A magas vérnyomás nemcsak orvosi probléma, hanem társadalmi katasztrófa is.

Amikor először hallottam a Micardiumról, szkeptikus voltam. Az évek során több tucatnyi gyógymódot próbáltam ki a magas vérnyomásra. A legtöbbnek átmeneti hatása vagy súlyos mellékhatásai vannak. De a Micardium meglepett engem. Ez nem csupán a vérnyomás csökkentésének eszköze, hanem az egész szív- és érrendszer helyreállításának eszköze.

Hadd mondjak el egy esettanulmányt. Páciensem, Anna, 67 éves. Állandó fejfájás, légszomj, álmatlanság panaszaival jött hozzám. Vérnyomása 160/100-ról 190/110-re ugrott. Fájdalomcsillapítókon élt. A férje elmondta, hogy abbahagyta a sétákat, felhagyott kedvenc kötésével – egyszerűen nem volt energiája. Elkezdtünk egy Micardium kúrát. Egy hét múlva Anna észrevette, hogy jobban alszik. Egy hónappal később eljött a rendelésre – más ember volt! A vérnyomása 130/80 volt, a szeme ragyogott, mesélte, hogy férjével elutaztak vidékre, és hogy egész nap a zöldségeskertben dolgozott.

Ez a Micardium ereje – nem csak a vérnyomást normalizálja, hanem visszaadja az életminőséget. Az egyedülálló összetétel – csalán- és galagonyakivonat, halolaj, B-vitaminok – komplex megközelítést jelent. A csalán és a galagonya ellazítja az ereket, a halolaj küzd a koleszterin ellen, a vitaminok pedig támogatják az idegrendszert. Ez azért fontos, mert a magas vérnyomás gyakran jár együtt neurózissal és depresszióval.

A Micardium mindenki számára alkalmas – azoknak is, akiknek most kezdődnek a problémái, és azoknak is, akik évek óta magas vérnyomásban szenvednek. Biztonságos még az idősek és az egyéb gyógyszereket szedők számára is. Mindig azt mondom a betegeimnek: a Micardium nem csak egy kezelés, hanem visszatérés a teljes élethez. És amikor tele energiával és tervekkel jönnek hozzám, rájövök, hogy jó úton járunk.

Vélemények a vásárlókról Micardium a magas vérnyomásról

Anton, 45 éves:

Húsz éve vagyok kamionsofőr. A munkám állandó stressz, alváshiány és helytelen táplálkozás. Nem meglepő, hogy 40 éves koromban elkezdtek a vérnyomással kapcsolatos problémáim lenni. Eleinte nem figyeltem oda: csak fejfájás és fülzúgás. De amikor vezetés közben elszenvedtem az első mikrosztrókomat, rájöttem, hogy vége a tréfának. Az orvosok azt mondták, hogy még egy ilyen eset, és elfelejtheted a munkádat. A második mikrosztrók után már azon voltam, hogy felmondok.

A Micardiumot egy kolléga ajánlotta nekem, akinek hasonló története volt. Először szkeptikus voltam – nos, hány ilyen gyógymódot próbáltam már ki. De egy hét szedés után éreztem a különbséget. A fejem kitisztult, vezetés közben újra éber és figyelmes vagyok. És ami a legfontosabb – a vérnyomás. Most olyan, mint az óramű, 120/80, nincs tüske. A Micardium nemcsak a munkámat adta vissza, hanem a lelki békémet is. Most már tudom, hogy el fogom érni a célomat, és egészségesen fogok hazatérni. A feleségem szerint még a jellemem is megváltozott – nyugodtabb, vidámabb vagyok. A Micardium nem csak egy gyógymód, hanem egy jegy a normális élethez.

Maria, 58 éves:

Örökletes magas vérnyomásom van. A nagymamám szívrohamban halt meg, az anyukám pedig agyvérzésben. Mindig attól féltem, hogy rám is ugyanez a sors vár. Az orvosok azt mondták, hogy az én öröklődésemmel gyógyszer nélkül nem lehet gyógyszer nélkül. Rengeteg gyógymódot kipróbáltam, de hiába. Szédültem, a szemem elsötétült. És egyszer majdnem leestem a lépcsőn, amikor a vérnyomásom felszökött.

A Micardiummal minden megváltozott. Egy barátom ajánlotta nekem, akinek a férje magas vérnyomásban szenved. Őszintén szólva nem számítottam ilyen hatásra. Már két hét alatt normalizálódott a vérnyomásom. Nem is hittem el azonnal, és folyamatosan újramértem. De nem, stabil 130/80! Aztán észrevettem, hogy légszomj nélkül tudok lépcsőt mászni. Az erőm nőtt, és még egy időseknek szóló fitneszcsoporthoz is csatlakoztam. Három hónap alatt 7 kg-ot fogytam!

De a legfontosabb az unokáim. Azelőtt attól féltek, hogy a nagymamájuk hirtelen elesik vagy elájul. De most már együtt sétálunk a parkban, meséket olvasok nekik. És nincs szorongás! Nemrég a lányom azt mondta, hogy tíz évvel fiatalabbnak tűnök. Ez mind a Micardiumnak köszönhető. Nemcsak az egészségemet hozta vissza, hanem az életörömöt is. Most már nem félek a jövőtől!

Valentina, 62 éves:

Egész életemben általános iskolai tanárként dolgoztam. Teljes lelkemmel szerettem a munkámat. De néhány évvel ezelőtt egészségügyi problémáim támadtak. Magas vérnyomás. Állandó fejfájás, fülzúgás, hullámzás a szememben. Nehéz lett koncentrálni az órákon. Emlékszem, egyszer majdnem elájultam a gyerekek előtt. Vissza kellett vonulnom, bár a szívem megszakadt.

A Micardiumról egy volt kollégámtól értesültem. Ő is szenvedett a vérnyomástól. Elkezdtem szedni, és már egy hét alatt éreztem a változást. A fejem kitisztult, és a fülzúgás is elmúlt. Egy hónapos szedése után pedig rájöttem, hogy visszamehetek dolgozni. Persze nem teljes munkaidőben, de egy művészeti órát vezetek gyerekeknek. És tudod mi a csodálatos? A Micardium nemcsak a vérnyomásomat csökkentette, hanem a memóriámat is javította! Most már az összes gyerek nevére emlékszem az első alkalomból.

Minden nyugdíjas ismerősömnek ajánlom a Micardiumot. Azt mondom nekik: Ne gondolják, hogy ha nyugdíjasok, akkor már semmit sem tehetnek az egészségükért. A Micardium ad egy második esélyt. Nekem nemcsak az egészségemet adta vissza, hanem az élet értelmét is. Látni a gyerekek mosolyát, új dolgokat tanítani nekik – mi lehetne ennél jobb?

Szergej, 52 éves:

A magas vérnyomás súlyos, 2-es stádiumú formája volt. Véletlenül fedezték fel, egy munkahelyi orvosi vizsgálaton. Eleinte nem figyeltem oda, csak gondoltam, a nyomás ugrik. De az orvos megijesztett. Azt mondta, még egy kicsit, és akkor ki lehet írni egy rokkantsági bizonyítványt. Pedig van feleségem, két egyetemista gyerekem. Milyen rokkantsági?

Egy barátom, akivel együtt járunk edzőterembe (vagy inkább jártunk – a nyomás miatt fel kellett adnunk), ajánlotta a Micardiumot. Ő maga is szedte. Hogy őszinte legyek, szkeptikus voltam. Azt gondoltam, hát, mit tehet valami gyógynövény, ha még az erős gyógyszerek sem segítettek. De megragadtam a lehetőséget. És tudják mit? Az első hét után rájöttem, hogy működik!

Nem volt többé nyomás a mellkasomban, nem volt többé légszomj. Még a munkahelyemen is elkezdtem a lépcsőt használni a lift helyett. Egy hónappal később visszamentem az edzőterembe, először csak óvatosan. Három hónappal később pedig elmentem egy második vizsgálatra. Az orvos nem hitt a szemének. Azt mondta, az ereim olyanok, mint egy fiatalemberé, a vérnyomásom normális. Megkérdezte, hogy mit csináltam. Meséltem neki a Micardiumról. Vigyorgott, azt mondta, hogy ez csak egy gyógynövény. Aztán megkért, hogy mutassam meg neki a csomagot, és írjam le a nevét.

A Micardium tényleg megmentette az életemet. Nem túlzok. Most a fiammal együtt járunk túrázni és horgászni. A feleségem szerint tíz évvel fiatalabbnak nézek ki. És ami a legfontosabb, most már bízom a jövőben. Nincs többé rokkantság, csak aktív élet!

Olga, 39 éves:

Az én történetem egy kicsit más, mint másoké. Nem vagyok idős és nem örökletes problémákkal küzdök. A stressztől kaptam magas vérnyomást. Értékesítési vezetőként dolgozom egy nagy cégnél. Szabálytalan munkaidő, határidők, ellentmondásos ügyfelek. Két iskolás gyermekem is van. Itthon, órák, klubok, este pedig befejezem a jelentéseket.

Eleinte csak hangulatingadozás, ingerlékenység volt. Aztán elkezdtem alvásproblémákkal küzdeni. Egyszer pedig egy fontos előadáson hipertóniás krízist kaptam. A prezentáció közepén elsötétült a szemem, és szédültem. A beosztottjaim hívták a mentőket. Rémálom volt, azt hittem, vége a karrieremnek.

A micardiumot nem egy kardiológus, hanem egy pszichoterapeuta írta fel nekem. Egy kolléga ajánlotta őt az eset után. Azt mondta, hogy a probléma nemcsak a szívben, hanem az idegekben is van, és a Micardium mindkettőn segítene. Hogy őszinte legyek, nem igazán hittem benne. De nem volt más választásom – vagy kezelésre megyek, vagy hosszú időre betegszabadságra megyek.

És tudják mit? Nem hazudott. Egy héten belül észrevettem, hogy jobban alszom. Két héttel később a vérnyomásom visszaállt a normális szintre. Már nem rángatóztam minden telefonhívásnál, és nem haragudtam a gyerekekre a semmiért. A munkahelyemen is észrevették. A kollégák azt mondták, hogy mintha más ember lettem volna – nyugodt, koncentrált. Egy hónappal ezelőtt pedig előléptettek osztályvezetővé. A főnököm azt mondta, nagyra értékeli a stressztűrő képességemet.

Mindez a Micardiumnak köszönhető. Nemcsak a vérnyomásomat csökkentette, hanem mintha belülről indított volna újra. Most már a munkával és a gyerekekkel is megbirkózom anélkül, hogy az egészségemet veszélyeztetném. Egyébként a Micardiumot a gyermekeimnek is adom. Közelednek a vizsgák, aggódnak. A Micardium segít nekik nyugodtak és koncentráltak maradni. Általánosságban elmondható, hogy ez most már a mi családi gyógymódunk a stressz és annak következményei ellen!

Vásároljon most Magyarországon