Luveriks krém pikkelysömörre

A Luveriks for psoriasis egy természetes összetevőkből álló természetes krém. Ezek gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító, antibakteriális és immunvédő hatással rendelkeznek.

Luveriks krém pikkelysömörre

Az állapotot az immunrendszer regenerálódása kíséri, a sejtosztódás agresszivitása csökken, ami enyhíti a betegség súlyosbodását.

A plakkok fokozatosan zsugorodnak, a hámlás megszűnik, a repedések begyógyulnak, a gombás és bakteriális fertőzések kockázata megszűnik. A bőr újra sima, bársonyos lesz, a pigmentáció eltűnik.

Vásároljon Luveriks Magyarországon
Luveriks ára

Mennyibe kerül a Luveriks? A tényleges árat megtudhatja, ha a fenti linket követve az eladó hivatalos weboldalára lép.

Luveriks mi ez

Az orvosok és a felhasználók választása a pikkelysömör új biokomplexumának javára annak köszönhető, hogy a krém megszünteti a betegség tüneteit, és rövid idő alatt megszabadul a plakkoktól.

A Luveriks előnyei a terméket a betegek körében keresetté tették, és az elmúlt hat hónapban az eladási lista élére helyezték. Mindenkinek esélyt ad arra, hogy egyszer és mindenkorra megszabaduljon a pikkelysömörtől.

 • Csökkenti a gyulladást. Megszünteti a betegség súlyosbodásának okait, megállítja az elváltozások növekedését az első 5 napban. Ez idő alatt a pikkelysömör fő tünetei eltűnnek.
 • Megszünteti a fertőzéseket. Megakadályozza a bakteriális, gombás fertőzések kialakulását, amelyek a betegség lefolyását kísérik, és rontják a beteg állapotát és a gyógyulás prognózisát.
 • A bőr regenerálódása. Regenerálja a sejteket, hámlasztja a felesleges bőrrészecskéket, helyreállítja a bőr rugalmasságát, normalizálja a szerkezetét, kiegyenlíti a színét.
 • Természetes összetétel. Kezelése pikkelysömör krém Luveriks nem ad mellékhatásokat. A bőr nem szárad ki, hidratált, jól táplált és esztétikai megjelenése javul.
 • Megfizethető ár. A Luveriks megrendelése a gyártó hivatalos honlapján a pikkelysömör minőségi terápiáját biztosítja drága gyógyszerek nélkül. Ez egy esély minden beteg számára, hogy teljes életet éljen, és ne szégyellje a megjelenését.

Mi a különbség a Luveriks és a korábbi generációk pikkelysömör elleni gyógyszerei között? Mert a krém nagymértékben átható. Különböző szinteken küzd a betegséggel. 5 nap alatt megszűnnek a betegség külső tünetei – viszketés, bőrpír, hámlás. 10 nap után a kenőcs a felhám mélyebb rétegeiben kezd el hatni – enyhíti a gyulladást, a duzzanatokat, kiegyenlíti a bőr szerkezetét. A Luveriks használatának 20 napja után a betegség visszaesik, a vérzés megszűnik, a bőr regenerálódik, integritása, rugalmassága és esztétikai megjelenése helyreáll. A krém az epidermisz sejtjeiben és a sejtközötti terekben fejti ki hatását, teljesen felszívódik, nem foltozza a ruhákat és az ágyneműt. Napról napra nő a hatóanyagok koncentrációja, a kenőcs hatása fokozódik. A betegségtől való megszabaduláshoz a kenőcsöt sorozatban kell használni a visszaesésig.

Luveriks összetétele

A krém egyedisége a Luveriks összetételének összetevőinek innovatív integrált kompatibilitása miatt. Egyszerre működnek, kiegészítik és erősítik egymás hatását. Az összetevők kombinációját a tudósok több éven keresztül választották ki.

A hatóanyagok koncentrációja olyan, hogy a kenőcs bőrre történő felvitelekor azonnal felszabadulnak. A természetes komplex biztonságának növelése érdekében a termék előállítása során bioökológiai extrakciós technológiákat alkalmaztak.

Ezek lehetővé teszik, hogy a természetes alapanyagok hasznos tulajdonságait a legtermészetesebb formában őrizzük meg. Ez hozzájárul a 100%-os biztonságú krémhez.

 • Méhviasz. Bio összetevő, amely gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő, regeneráló hatású. Erősíti a bőr rostjait.
 • Shea vaj. Lágyító, immunvédő hatású. Helyreállítja az immunrendszer megfelelő működését. Megállítja a hámsejtek ellenőrizetlen osztódását, a pikkelysömör okai ellen hat.
 • Kenderolaj. Nyugtatja, enyhíti a viszketést, fájdalomcsillapító, javítja a bőr állapotát. Növeli a bőr rugalmasságát, elősegíti a bőr egyenletes szerkezetét, gyógyítja az elváltozásokat, megállítja a vérzést.
 • Teafaolaj plusz levendulaolaj. A Luveriks összetevői hidratálják és kiegyensúlyozottan táplálják az epidermiszt. Nekik köszönhetően a sérült sejtek megújulnak. Feszesítő, tisztító és fiatalító hatással van a bőrre, és biztosítja a bőr esztétikus megjelenésének helyreállítását.

Luveriks használata

Ha a gyártó honlapján megrendelte a Luveriks terméket, akkor valódi krémet kap, amely rendelkezik az összes bejelentett jellemzővel.

Segít megállítani az autoimmun rendellenességek folyamatát, megszüntetni a pikkelysömörös plakkokat és helyreállítani az epidermiszt sejtszinten.

A maximális hatékonyság érdekében azonban a kenőcsöt a Luveriks használati utasításainak megfelelően kell használni.

 1. A Luveriks krémet naponta kétszer vigye fel a megtisztított és száraz bőrre.
 2. Folytassa a kúrát 20 napon keresztül, 3-5 percig gyengéden masszírozva.

A Luveriks használata kényelmes. A krém felszívódik az alkalmazás során, és nem hagy foltot a ruháján.

A Luveriks használati utasítása azt ajánlja, hogy a kezelés során ne szakítsa meg a kezelést.

A krémnek való kitettségnek folyamatosnak kell lennie a kumulatív hatás elérése érdekében. Szükség szerint hosszabbítsa meg és ismételje meg a kúrákat. A profilaktikus kenegetést évente kétszer végzik.

Luveriks hol lehet vásárolni Magyarországon

A Luveriks kizárólag a gyártó weboldalán rendelhető. Ez lehetővé teszi, hogy valódi és biztonságos, bizonyítottan hatékony terméket vásároljon. Időnként promóciós ajánlatok vannak a weboldalon. Bónuszként a termékszakértővel való konzultáció telefonon keresztül történik, és nem kötelezi Önt a vásárlásra.

Vásároljon Luveriks a gyógyszertárban

Jelenleg nem vásárolhat Luveriks a pikkelysömörből a gyógyszertárban. De megrendelheti a terméket online, postai vagy futárszolgálattal történő szállítással. Fizetés az áru átvételekor.

Luveriks vélemények

Irina, 42 éves:

Luveriks, amiről jó véleményeket tanultam egy barátomtól. Egy éve használja a krémet, és már rég elfelejtette a betegséggel kapcsolatos összes gondot. Most tiszta bőrrel járok, és nem félek nyitott ruhákat viselni. Régebben nyáron csak hosszú ujjú ruhákat hordtam. Ez a mi forró éghajlatunkon van így. Nagyszerű kenőcs, mellékhatások nélkül segít.

Valery, 56 éves:

Nem vagyok elragadtatva a Luveriks kenőccsel a pikkelysömörre, bár sokan dicsérik. Nem sikerült meggyógyítanom a betegséget, csak egy időre enyhül, aztán újra fellángol. Igaz, a visszaesések sokkal ritkábbak. De nem szabadul meg tőle örökre, ahogy a kommentben leírtak szerint.

Ludmila, 33 éves:

Nem tudom, mihez kezdenék a Luveriks krém nélkül a pikkelysömörre, jó vélemények, amiről az orvosom mesélt nekem. A betegségem a harmadik szülésem után annyira előrehaladottá vált, hogy megszakítás nélkül plakkokban jártam. A kenőcs életmentő volt, már három kúrán vagyok túl – egy gyógyító és két megelőző. Egy év alatt egyetlen egy visszaesés sem volt. Végre szabadon lélegezhettem.

Szvetlana, 30 éves:

Tanárként dolgozom, így a pikkelysömör korábban sok kellemetlenséget okozott. Különösen akkor, amikor a kiütések a kezemen voltak. Most már nem szenvedek, mert az interneten találtam magamnak a Luveriks krémet a vélemények alapján. Hipoallergén és jól működik. Csak 20 napig kezeltem. Hét hónapig nem volt súlyosbodás.

Igor, 47 éves:

A Luveriks krémmel kezelendő pikkelysömörre, az én véleményem nagyon jóváhagyó. Korábban más kenőcsöket használtam, de azok nem adtak ilyen erős és tartós hatást. Ezzel el lehet felejteni a betegséget, még akkor is, ha nagy területen van az elváltozás, amikor a plakkok megjelennek. Nagyon jó termék, most már nem tudok meglenni nélküle.

Vásároljon most Magyarországon