Glamilips az ajkakra

A Glamilips for lips egy innovatív termék az ajkak térfogatának növelésére és az ajkak színének javítására. Lehetővé teszi, hogy olyan hatást érjen el, amely korábban csak injekciókkal és drága eljárásokkal volt lehetséges.

A Glamilips egy egyedülálló szabadalmaztatott formulán alapul, amely természetes összetevőket használ. Ez a termék beindítja az ajkak szöveteiben a természetes sejtek szaporodási folyamatait, akár 4-szeresére növelve a térfogatukat! Ugyanakkor az ajkak a lehető legtermészetesebbnek tűnnek, a „kacsaajkak” hatás nélkül.

Glamilips az ajkakra

A Glamilips komplex hatást biztosít: növeli az ajkak térfogatát, telíti színüket, kisimítja a finom ráncokat, táplálja és hidratálja a bőrt. Már az első alkalmazás után az ajkak élénkebbé és érzékibbé válnak.

A Glamilips hatékonyságát és biztonságosságát független laboratóriumokban végzett kutatások igazolják.

Glamilips vásárlás Magyarországon
Glamilips ár

Mennyibe kerül a Glamilips az ajkakra? A tényleges árat megtudhatja, ha a fenti linkre kattintva az eladó hivatalos weboldalára lép.

A Glamilips for lips előnyei

 • Az ajkak térfogatának 4-szeresére növelése mindössze 28 nap alatt. A Glamilips serkenti a sejtek természetes szaporodását a szövetekben, megvastagítva és megnövelve az ajkakat.
 • Mély színtelítettség. A termék élénk rubinvörös színt kölcsönöz az ajkaknak, érzékivé és vonzóvá téve azokat.
 • Kisimítja a finom vonalakat és ráncokat a felső ajak felett. Hidratáló összetevőinek köszönhetően a Glamilips feltölti és kisimítja ezeket a nem kívánt ráncokat.
 • Intenzív táplálás és hidratálás. A termékben található természetes olajok és kivonatok puhává és simává teszik az ajkakat.
 • Biztonságos és tolerálható. A Glamilips nem tartalmaz agresszív összetevőket, még a legérzékenyebb bőr számára is alkalmas.
 • Kísérletek során bizonyított hatékonyság. A neves laboratóriumokban végzett vizsgálatok eredményei bizonyítják a Glamilips magas hatékonyságát.
 • Könnyű használat. Elég a terméket naponta 3-7 alkalommal a megtisztított ajkakra felvinni. Nem igényel különleges készségeket.

A Glamilips összetétele az ajkak számára

 1. Shea vaj. Hidratálja, táplálja és puhítja a bőrt, serkenti a kollagéntermelést.
 2. Édesmandulaolaj. Intenzíven táplál, kisimítja a ráncokat, rugalmasságot ad az ajkaknak.
 3. Gránátalma kivonat. Vitaminokkal táplálja az ajkakat, javítja a mikrokeringést, ragyogóvá teszi a bőrt.
 4. Mentol. Hűsít és frissít, enyhíti az irritációt, komfortérzetet ad.
 5. Hialuronsav. Mélyen hidratál, serkenti az ajakszövetek kollagéntermelését.

Használati utasítás

 • A Glamilips alkalmazása rendkívül egyszerű és kényelmes. Vigye fel a terméket az előzetesen megtisztított ajkakra könnyű masszírozó mozdulatokkal naponta 3-7 alkalommal. A hatás eléréséhez elég egy vékony réteg.
 • Az ajkak térfogatának és színének maximalizálása, valamint intenzív táplálása és hidratálása érdekében a teljes 28 napos kúra elvégzése ajánlott.

Szakemberek véleménye

Maria, kozmetológus:

Nagy figyelemmel tanulmányoztam a Glamilips új termék összetételét és hatását. Alapja egy szabadalmaztatott formula, amely növényi olajokon és kivonatokon, valamint hialuronsavon alapul. Ez a megközelítés lehetővé teszi, hogy az ajaknagyobbítás lenyűgöző hatását természetes módon érje el – a regeneratív folyamatok stimulálásával a test szöveteiben maga a test. Régóta kerestem a népszerű injekciós technikák természetes alternatíváját. És a Glamilips kellemesen meglepett! A teszteredmények szerint a termék hatékonysága valóban magas – az ajkak a rendszeres használat után jelentősen nagyobbak lesznek.

Anna, esztétikus:

A praxisomban gyakran találkozom az ügyfelek azon vágyával, hogy megnöveljék ajkaikat – tetszik a divatos trend a dús, érzéki ajkak iránt. Azonban nem mindenki áll készen arra, hogy olyan invazív beavatkozásokra menjen el, mint a kontúrplasztika vagy a töltőanyag-injekciók. Ezért is voltam nagyon izgatott az új termék miatt – a Glamilips természetes termék, amely bizonyítottan hatásos ajak térfogatnövelő. Ügyfeleim visszajelzései szerint már az első napok használata után észrevették, hogy ajkaik dúsabbak és fényesebbek lettek. A Glamilips 4 hetes használata után pedig az ajkaik a felismerhetetlenségig átalakultak! Ugyanakkor a hatás a lehető legtermészetesebbnek tűnik, a „kacsaajkak” legkisebb jele nélkül.

Vásárlói vélemények Glamilips

Marina, 29 éves:

Mindig is komplexusom volt a vékony, sápadt ajkak miatt. Folyamatosan alapozóceruzákat használtam, hogy legalább valahogy vizuálisan növeljem őket. De egyszer a barátom azt mondta, hogy smink nélkül úgy nézek ki, mint egy egér….. Ez nagyon fájt. Aztán az Instagramon rábukkantam a Glamilips – egy természetes ajaknövelő csodaszer – reklámjára. Úgy döntöttem, kipróbálom, hátha segít. Már a 14. napon észrevettem, hogy tényleg másfélszer nagyobb lett az ajkam. A kúra végére pedig egyszerűen kivirultak! Dúsak, pirosak, csábítóak lettek. Most már szívesen megyek ki smink nélkül – és bókokat kapok a férfiaktól :)

Julia, 44 éves:

Az én koromban a bőr már veszít rugalmasságából és rugalmasságából, a ráncok egyre mélyebbek. Ez az ajkaimat is érintette, évről évre vékonyabbak lettek, és mintha „megereszkedtek” volna. Ronda függőleges ráncok is keletkeztek a felső ajkam felett. Már be akartam jelentkezni injekcióra, de a stylistom azt tanácsolta, hogy előbb próbáljam ki a Glamilips-et. És nem bántam meg! A 28 nap alatt sokkal dúsabbak lettek az ajkaim és a ráncaim is láthatóan kisimultak. Legalább 5 évvel fiatalabbnak tűnök! És a legfontosabb, hogy ez a hatás teljesen biztonságos és természetes módon érhető el. A Glamilips valami, ami tényleg működik!

Olga, 37 éves:

Mindig is szerettem a vörös ajkakat, de az állandóan viselt világos rúzsok miatt az ajakbőröm teljesen elvékonyodott és hámlani kezdett. A rúzs már nem feküdt egyenletesen, ráncokba gyűlt. Már beletörődtem abba, hogy az én koromban a szép ajkak lehetetlenek. Micsoda meglepetés volt, amikor a Glamilips tanfolyam után az ajkaim még jobban néztek ki, mint a 20-as éveimben! Nemcsak megduplázódott a térfogatuk, hanem élénk, gazdag színt is kaptak, és hihetetlenül simák és puhák lettek. El vagyok ragadtatva ettől a metamorfózistól! Évente többször is fogok Glamilipset szedni, hogy a hatást fenntartsam.

Alina, 28 éves:

Régóta álmodtam dús ajkakról, de folyamatosan halogattam, hogy plasztikai sebészhez menjek – akkor nem volt pénz, akkor csak féltem az injekciók és az esetleges komplikációk folyamatától. És nemrég találkoztam egy csodálatos termékkel, a Glamilips! Ez tényleg többszörösére tudja növelni az ajkakat mindössze 4 hét alatt. Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel – az ajkaim 3 (!) alkalommal dúsabbak és csábítóbbak lettek. Ugyanakkor a hatás a lehető legtermészetesebbnek tűnik, nincs „szilikon” érzés. És ami a legfontosabb, ezt a csodát a plasztikai műtétekhez képest mindössze egy fillérért kaptam, és az egészségemet nem károsította.

Vásároljon most Magyarországon