Dr. Merritz gombaölő lakk

A szép, ápolt körmök a vonzó megjelenés alapvető jellemzői. De néha a tökéletes manikűr és pedikűr felé vezető úton komoly probléma merül fel – a kéz- és lábkörmök gombás fertőzése.

Ez az alattomos fertőzés nemcsak a körmök deformálódása és sárgulása miatt rontja a megjelenést. Fizikai kellemetlenségeket is okoz: kellemetlen szagot, viszketést, fájdalmat. Ezenkívül megfosztja Önt attól a lehetőségtől, hogy nyitott cipőt vagy szép ruhákat viseljen fedetlen kézzel.

Dr. Merritz gombaölő lakk

Hogyan lehet gyorsan és visszavonhatatlanul megszabadulni a körömgombától? Az innovatív gyógymód, a Dr. Merritz gombaellenes lakk segít! Ez egy könnyen használható, revitalizáló körömápoló, amely gyógyító természetes összetevőkön alapul.

A Dr. Merritz rendszeres használata után mindössze 2 hét alatt elfelejti a gombás fertőzés okozta kellemetlenségeket, szégyent és korlátozottságot. Körmei megszabadulnak a sárgulástól, deformálódástól, kellemetlen szagtól, és egészséges, ápolt külsőt kapnak.

Dr.Merritz vásárlás Magyarországon
Dr.Merritz ár

Mennyibe kerül a Dr.Merritz gombaellenes lakk? A tényleges árat megtudhatja, ha a fenti linkre kattintva az eladó hivatalos weboldalára lép.

A Dr.Merritz előnyei

 • Regenerálja a gomba által károsodott körmöket. Az egyedülálló természetes összetevőknek köszönhetően a kondicionáló helyreállítja a körömlemez szerkezetét, megszünteti a deformációkat, repedéseket, roncsolódásokat.
 • Erősíti a körmöket, így kevésbé érzékenyek a mechanikai sérülésekre. A Dr. Merritz alkalmazása után a körmök erősebbé és rugalmasabbá válnak.
 • Serkenti a körömlemez növekedését a keratinociták aktiválásával és hasznos mikroelemekkel dúsítja a körmöket. Mostantól körmei nemcsak egészségesek lesznek, hanem aktívan nőnek is.
 • A készítményben található természetes olajoknak köszönhetően simaságot és fényt kölcsönöz a körmöknek. Mostantól kezei gyönyörű, ápolt manikűrrel rendelkeznek majd.
 • Megbízható védelmet nyújt a gombás újrafertőződés ellen az antibakteriális és gombaellenes összetevőknek köszönhetően. Most hosszú időre elfelejti a problémát!

A Dr.Merritz gombaellenes lakk összetétele

A Dr.Merritz lakkápoló kizárólag természetes összetevőket tartalmaz, melyek hatékonysága bizonyított:

 1. A teafa levélolaj erős antibakteriális, gombaölő és gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik. Segít gyorsan elpusztítani a gombás fertőzést és serkenti a szövetek gyógyulását.
 2. A tölgyfakéreg-kivonat hasznos tanninokban és flavonoidokban gazdag. Erősíti a körmöket, kevésbé törékennyé teszi őket, serkenti a körömlemezek növekedését.
 3. A hidrolizált búzafehérje és az E-vitamin intenzíven táplálja és puhítja a körmöket, kisimítja a felületüket.
 4. A karbamid, a biotin és a mikroelemek (cink, kalcium, foszfor) helyreállítják a körmök szerkezetét, aktiválják a regenerációs folyamatokat.

A Dr. Merritz kondicionáló ilyen kiegyensúlyozott formulája lehetővé teszi, hogy lenyűgöző eredményeket érjen el a köröm és a bőr gombás fertőzései elleni küzdelemben. Ugyanakkor a termék teljesen biztonságos, és nem okoz allergiát vagy nemkívánatos hatásokat.

Használati utasítás

Ahhoz, hogy megszabaduljon a körömgombától a Dr. Merritz segítségével, csak néhány egyszerű lépést kell követnie. Merritz, elegendő néhány egyszerű lépést követni:

 • Alaposan tisztítsa meg körmeit a körömlakk vagy más díszítő termékek maradványaitól.
 • Vigyen fel egy vékony réteg Dr. Merritz kondicionálót az érintett területekre egy ecset segítségével.
 • Másnap ismételje meg az eljárást egy második réteg felvitelével.
 • A harmadik napon körömlakklemosóval távolítsa el az előző rétegeket, és vigye fel újra a kondicionálót.
 • A tartós eredmény érdekében folytassa az eljárást 2 héten keresztül.

Néhány napos rendszeres használat után észre fogja venni, hogy a kondicionáló hatékonyan hat a gombafertőzés gócpontjaira, megszüntetve a kellemetlen tüneteket. És 2 hét elteltével körmeid egészséges, ápolt megjelenésűek lesznek, fertőzés nyomai nélkül!

Hol vásárolható meg a Dr.Merritz

A Dr.Merritz gombaellenes lakk kizárólag a gyártó weboldalán rendelhető. Ez lehetővé teszi, hogy valódi és biztonságos, bizonyítottan hatékony terméket vásároljon. A webhelyen időszakosan akciós ajánlatok vannak. Mint egy bónusz, feltéve, konzultáció egy szakemberrel az eszközök telefonon keresztül, és nem kötelezi Önt, hogy vásárolni.

Vásárlás Dr.Merritz a gyógyszertárban

Jelenleg nem lehet vásárolni Dr.Merritz a gyógyszertárban. De megrendelheti a terméket online a postára vagy futárszolgálatra történő szállítással. Fizetés az áru átvételekor.

Vélemények a szakemberek

Karina, bőrgyógyász:

Merritz innovatív kondicionáló használatát ajánlom körömgombás betegeimnek. A természetes olajokon és kivonatokon alapuló egyedülálló összetétele lehetővé teszi, hogy hatékonyan küzdjön a gomba ellen, ugyanakkor táplálja, hidratálja és helyreállítsa a körmöket. Kiváló eredményeket tapasztaltam a termék 2 hetes használata után: a gombás elváltozások kellemetlen tünetei eltűnnek, az egészséges körömszerkezet helyreáll. A páciensek észreveszik, hogy körmeik erősebbek, rugalmasabbak és szebbek lesznek. A Dr Merritz ideális megoldás a körömgomba átfogó kezelésére és megelőzésére. Teljesen biztonságos a használata, kényelmes a lakk formája miatt.

Damir, kozmetológus:

Véleményem szerint a körömgomba elleni küzdelem egyik leghatékonyabb terméke a Dr Merritz. Ez a természetes kondicionáló terápiás olajokkal és kivonatokkal nemcsak megszabadul a gombától mindössze 2 hét alatt, hanem serkenti az egészséges körömlemezek növekedését is. A Dr. Merritz kúraszerű alkalmazása után a betegek észreveszik a kellemetlen szagok, deformációk, körömrongálódások eltűnését. Egyenletes, sima felületet, gazdag színt kapnak, erősebbé és rugalmasabbá válnak. Nagyon elégedett vagyok az eredményekkel, és Dr. Merritz-et ajánlom ügyfeleimnek a hibrid vagy zselés manikűr utáni köröm helyreállítására. Remekül megelőzi a sérüléseket és a gombás újrafertőzést. Ezenkívül a lakk textúrája miatt nagyon kellemes a kondicionáló használata.

Dr.Merritz vásárlói vélemények

Marina, 35 éves:

Igazi fóbiám volt a szörnyű gombásodás miatt a lábamon. Állandóan rejtegettem őket, szégyelltem nyitott cipőben vagy medencében járni. És nem csak én voltam zavarban, a lábam tényleg visszataszítóan nézett ki – megsárgult, görbe körmök, repedésekkel és kinövésekkel. A gyógyszertári szerek egyike sem használt. A fiam az interneten talált információt Dr. Merritz kondicionálóról. Úgy döntöttem, hogy kipróbálom, mert a kezelés egyszerű – mint egy rendes lakkot felvinni. Néhány nap múlva meglepődve láttam, hogy a körmök fokozatosan megtisztultak a gombától, megváltoztatták a színüket és simává váltak. Két hét múlva gyakorlatilag visszanyerték a normális, egészséges kinézetüket! Most már nyitott cipőt viselhetek és élvezhetem a tengert.

Julia, 28 éves:

Miután hosszú ideig akril körmöket viseltem, a saját körmeim törékennyé, kiszáradt lemezekké váltak, repedésekkel és göcsökkel. És nemcsak a kezemen, hanem a lábamon is. Ráadásul gyakran viszketett és kellemetlen szagú volt a gombás fertőzés miatt. Úgy döntöttem, hogy elvégezek egy revitalizáló kúrát Dr. Merritznél. Merritz. Már egy hét után, miután használtam a kondicionálót, elképesztő változásokat vettem észre – a körmeim megszűntek hámlani és törni, simák és fényesek lettek! A gomba is fokozatosan visszahúzódott. Nagyon elégedett vagyok a hatással, most már lakk nélkül is ápoltnak tűnnek a körmeim!

Olga, 42 éves:

Sokat utazom, és gyakran vagyok nyilvános helyeken: szállodai medencékben, edzőtermekben stb. Nyilván ezért szerzett a lábam egy tartós gombásodást, amitől semmiképpen nem sikerült megszabadulni. Rövid távú enyhülés után ismét megjelent a kellemetlen szag, deformált törékeny körmök, viszkető bőr. A barátom ajánlotta Dr. Merritzet, és ez egy csodálatos választás volt! A kondicionáló nem csak 2 hét alatt megszüntette a gombás megnyilvánulásokat. Most a körmeim egészségesek, szépek, ápoltak és biztonságosan védettek a visszatérő fertőzésektől. Újra bátran látogathatok uszodába és használhatom a szállodai zuhanyzókat. Köszönöm ennek a csodaszernek az alkotóinak.

Paul, 57 éves:

Körülbelül 10 évig szenvedtem a lábkörömgombától. Ez idő alatt kipróbáltam különböző kenőcsöket, tablettákat, még néhány lézerterápiás kezelést is elvégeztem – nem sok sikerrel. A kúrák csak átmeneti enyhülést hoztak, de néhány hónap múlva minden visszatért. Aztán rábukkantam Dr. Merritz véleményére az interneten, és úgy döntöttem, hogy megpróbálom, mivel az ára elfogadható. A hatás minden várakozást felülmúlt! A kondicionáló egyszerű napi alkalmazása fokozatosan megszüntette a gombát, majd teljesen megszüntette azt. Már 3 hónapja teljesen egészségesnek tűnik a lábam és a lábkörmeim! Végre egyszer és mindenkorra megszabadultam a gombától.

Vásároljon most Magyarországon