Alcozar az alkoholizmusra

Az Alcozar az alkoholizmusból egy természetes termék, amely segít legyőzni az alkoholfüggőséget. Ezt a gyógymódot biotechnológusok egy csoportja fejlesztette ki kifejezetten a modern társadalom egyik legelterjedtebb és legveszélyesebb szokása elleni küzdelemre.

Alcozar az alkoholizmusra

Sok más módszerrel ellentétben az Alcozar kíméletesen és hatékonyan működik a természetes kivonatok egyedülálló formulájának köszönhetően. Ez az új termék a lehető legrövidebb időn belül segít Önnek elfelejteni az életét mérgező káros alkoholszenvedélyt.

Az Alcozar néhány napos rendszeres használata után már érezni fogja, ahogyan eltűnik a késztetés, hogy túl sokat igyon. Meg fog lepődni, hogyan tűnik el a régóta tartó alkohol utáni vágy! Ahelyett, hogy egy pohár borral akarna lazítani, közömbösséget vagy akár ellenszenvet fog érezni az alkohollal szemben.

Alcozar vásárlás Magyarországon
Alcozar ár

Mennyibe kerül az Alcozar az alkoholizmus ellen? A tényleges költséget megtudhatja, ha a fenti linket követve az eladó hivatalos weboldalára lép.

Az Alcozar előnyei

 • Csak természetes összetevőket tartalmaz, biztonságos és nem okoz mellékhatásokat. Lehetővé teszi, hogy az Alcozar hosszú ideig használhassa egészségi kockázat nélkül.
 • Hatékonyan gátolja az alkohol utáni sóvárgást. Az Alcozar az agy szintjén hat, blokkolja az alkohol utáni sóvárgásért felelős receptorokat.
 • Megszünteti a másnapossági szindrómát és ellenszenvet vált ki az alkohollal szemben. Az Alcozar összetevői semlegesítik az alkohol bomlástermékeit, megszüntetve a másnaposságot. És tartós ellenszenvet is kialakítanak az alkohollal szemben.
 • Helyreállítja a májat és más szerveket hosszan tartó alkoholfogyasztás után. Az Alcozar erős antioxidánsokat tartalmaz, amelyek semlegesítik a méreganyagokat és regenerációs folyamatokat indítanak be.
 • Javítja az idegrendszert, a memóriát és a figyelmet. Az Alcozar összetevői optimalizálják a neurotranszmitter egyensúlyt, javítva a kognitív funkciókat.
 • Növeli a hangulatot, megszünteti a depressziót. Normalizálja a szerotonin és más, a jó hangulatért felelős hormonok szintjét.

Az Alcozar összetétele

 1. A propolisz kivonat flavonoidokat tartalmaz, amelyek védik a májsejteket a toxinoktól és elősegítik a máj regenerálódását.
 2. A Pueraria kivonat gazdag aminosavakban, amelyek megnyugtatják az idegrendszert és javítják az alvást.
 3. A csipkebogyó kivonat eltávolítja a felesleges folyadékot a szervezetből, megkönnyítve a vesék és a máj munkáját.
 4. A borsmenta kivonat megszünteti a mérgezés utáni hányingert és fejfájást.
  Az édesgyökér kivonat megköti és eltávolítja a méreganyagokat, tisztítja a véráramot.
 5. Az orbáncfű kivonat serkenti a májat, felgyorsítva az alkohol anyagcseréjét.
 6. Az alfa-liponsav erős antioxidáns, amely védi a sejteket a stressztől.

Így az Alcozar minden összetevője kiegészíti egymást, átfogó gyógyító hatást biztosítva az alkoholizmusban.

Használati utasítás

Az Alcozar naponta 2-szer étkezés közben kell bevenni. Elég a port egy pohár vízben feloldani. A kúra időtartama 1 hónap. A tartós eredmény elérése érdekében a vétel megismételhető.

Hol lehet megvásárolni az Alcozar

Az Alcozar csak a gyártó honlapján rendelhető. Ez lehetővé teszi, hogy valódi és biztonságos, bizonyítottan hatékony terméket vásároljon. Időnként promóciós ajánlatok állnak rendelkezésre a weboldalon. Bónuszként, feltéve, konzultáció egy szakemberrel az eszközökről telefonon keresztül, és nem kötelezi Önt, hogy vásárolni.

Vásárlás Alcozar a gyógyszertárban

Jelenleg nem lehet vásárolni Alcozar a gyógyszertárban. De megrendelheti a terméket online a postára vagy futárszolgálatra történő szállítással. Fizetés az áru átvételekor.

Vélemények a szakemberek

Anna, pszichológus:

A gyakorlatomban gyakran szembesülök az alkoholfüggőség problémájával. Hosszú ideig nem találtam hatékony eszközt az ilyen betegek megsegítésére. De miután megismerkedtem az Alcozar, bátran ajánlom, mint megbízható és biztonságos módszert a függőségtől való megszabadulásra. Már egy hónap Alcozar szedés után a betegek alkohol utáni vágya megszűnik, egészségi állapotuk és hangulatuk javul. Úgy látom, hogy ez a termék valóban segít az embereknek visszanyerni az életük feletti uralmat.

Alekszej, narkológus:

A klinikán végzett sokéves munkám során az alkoholizmus kezelésének számos módszerét kipróbáltam. Sajnos nem mindegyik hatékony. Az Alcozar igazi felfedezéssé vált számomra. Ez egy természetes komplexum, amely segít gyorsan és fájdalommentesen megszabadulni a függőségtől. Az Alcozar szedése után a betegek alvása normalizálódik, javul a memória és a figyelem, eltűnik az ingerlékenység.

Vélemények a vásárlók Alcozar

Anna, 27 éves:

Sokáig nem tudtam rávenni magam, hogy leszokjak az ivásról. Az alkohol volt számomra a kikapcsolódás módja egy munkanap után. De idővel rájöttem, hogy az ivás tönkreteszi az életemet. A barátaim azt tanácsolták, hogy próbáljam ki az Alcozar. Már egy hét szedés után megszűnt bennem az ivás iránti vágy. Ez a természetes komplex valóban csodákra képes!

Pavel, 35 éves:

A munkahelyi stressz az alkoholhoz sodort. Elkezdtem hazajönni, és azonnal töltöttem egy felest, hogy ellazuljak. Néhány évig egy pohár lefekvés előtti pohárból igazi problémává nőtte ki magát. De az Alcozar szedésének kúrája segített visszaszerezni a józan életemet. Most már tudom irányítani a cselekedeteimet és szabadnak érzem magam.

Julia, 42 éves:

A férjem mindig is szeretett inni a barátaival az ünnepeken. De idővel az alkohol teljesen átvette az uralmat az elméje felett. Elkezdett otthon italokat rendelni, és napokra eltűnt. Nem tudtam, mit tegyek, amíg nem értesültem az Alcozar. Ez a természetes komplex visszahozta a szerelmemet a normális állapotba. Hálás köszönet az alkotóinak!

Andrey, 38 éves:

A válásom után részegségbe csaptam. Későig el tudtam maradni a bárban, aztán alig értem haza. Ez több hónapig tartott, amíg egy barátom nem ajánlotta az Alcozar. Már néhány hét szedés után undorodtam az alkoholtól. Ez a termék segített a korrekció útjára lépni.

Oleg, 44 éves:

Fiatal koromban gyakran ittam a haverokkal, és nem láttam ebben problémát. De idővel az ivás az életem normájává vált. Rájöttem, hogy valamin változtatnom kell, amikor véletlenül tudomást szereztem az Alcozar. Az Alcozar szedése után olyan volt, mintha újjászülettem volna. Most józan vagyok és boldog, hogy sikerült legyőznöm ezt a függőséget.

Vásároljon most Magyarországon